וואוו וואוו וואווווו איזה כיף היה לנו בחתונה שלנו, הרחבה הייתה טירוף! היא הייתה פשוט התגשמות של כל הדרך שעברנו עם אהוד. אין מה לומר, מוזיקה זה אחד הדברים הכי חשובים בחתונה (ובחיים) ! ובתור אנשים שאוהבים מוזיקה אנחנו כל כך שמחים שאהוד היה איתנו בדרך הזאת.. זה התחיל מישיבה משותפת (שהיא חגיגה בפני עצמה) על כל מהלך החתונה, איזה מוזיקה תתאים בכל חלק ומה אנחנו רוצים שיהיה עם ההכוונות וההמלצות של אהוד אחרי כל כך הרבה נסיון- ממש בנינו כל רגע, דמיינו את זה, רקדנו את זה, ובעיקר שמחנו והתרגשנו.. וזה כיף ענק להרגיש את כל זה עוד לפני החתונה עצמה.....
תאריך קבלת השירות: 25/06/2026 אהבתי: בחתונה הכל תקתק כמו שעון!
מבחינה טכנית (ולא פחות חשובה) אהוד ארגן את הציוד הגברה הטוב ביותר והכל עבד חלק ובלי תקלות ב״ה.
ומבחינת המוזיקה- הדבר אולי הכי מדהים ומטורף היה החיבור לרחבה, למזג המשתנה לפי שלבי הערב, לסגנונות המתחלפים כדי שכל האורחים מזקנים ועד צעירים יהנו וישמחו, ומה נגיד? הרחבה לא נחה לרגע.
אנחנו- החתן והכלה- לא ישבנו לדקה!
קלטנו את זה רק בסוף החתונה, היה כל כך כיף ומבלי לשים לב אנחנו והאורחים אשכרה רקדנו ללא הפסקה!
וזה לא כי האורחים היו מגניבים- זה בעיקר בעיקר בזכות הדי-ג׳יי הרגיש, המתוחכם, המלך- שהרגיש את הרחבה בכל רגע וידע מה היא צריכה. התוכנית שמתכננים מראש היא מסגרת, והדבר שמשנה באמת זה שאהוד פשוט ידע להרגיש את הרחבה ולתת לה מה שהיא רוצה. שמחה גדולה.
אז נהנינו ברמות מהדרך כי אהוד פשוט נשמה טובה שכיף להיות בחברתה, ונהנינו ברמות בחתונה, יותר מזה נשתגע לא? הטיפ שלי: זכינו!! ממליצים ברמות! אהוד- אוהבים אותך!! ברכה על ראשך נשמה!