את זארוס שמעתי לראשונה במסיבת שקיעה שהוא ניגן ושם ידעתי שהוא הולך להיות הדיגיי בחתונה שלי וכך היה!!!!!
אני באמת לא יודעת מאיפה להתחיל… כמות המחמאות שקיבלנו עליו במהלך החתונה ואחריה פשוט לא נורמלית.
מעבר לזה שהוא דיג’יי מטורף, הוא בן אדם מדהיםם מהפגישה הראשונה הרגשנו שהוא באמת רוצה להכיר אותנו ולהבין מה אנחנו אוהבים לא מחליט בשבילכם ולא מנסה לכוון אתכם למה שנוח לו, אנחנו באנו לא מוכנים והוא ביקש שנמשיך לשלוח לו עד יום החתונה שירים שאנחנו אוהבים
ואז הגיע יום החתונה והביצוע היה הרבהה מעל המצופה
הוא קרא את הקהל בצורה מטורפת, ידע בדיוק מתי להרים, מתי להפתיע ואיך לשמור את הרחבה מלאה בלי הפסקה אנשים פשוט לא ירדו מהרחבה כל כמה דקות מישהו אחר בא אלינו להחמיא על הדיגיי
דיג’יי טוב זה חתונה טובה ונתן הוא לא רק טוב הוא פשוט מטריףףף אז אם אתם בעניין של חתונה שימשיכו לדבר עליה קחו אותו בלי לחשוב
הוא בנה את הערב בצורה מושלמת, העלה את האנרגיות בהדרגה, ובאפטר… אין לי מילים האפטר טכנו היה הרבה מעבר לכל מה שיכולנו לדמיין אם לא היינו צריכים לסיים את האירוע, אני באמת חושבת שהאורחים היו נשארים לרקוד איתו עד הבוקר
אם אתם מחפשים דיג’יי שבאמת אוהב את מה שהוא עושה יודע לקרוא קהל ברמה הכי גבוהה שיש ויהפוך את החתונה שלכם למסיבה שאף אחד לא ישכח אל תחשבו פעמיים גם בלי פגישה בלי כלום הייתי סוגרת אותו 🤩🤩🤩...
אהבתי: הכללל
פשוט בן אדם ודיגיי מדהים הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל הטיפ שלי: למהר לשריין