יובל מהממת! סגרנו איתה בערך שבועיים לפני החתונה, אחרי שבהתחלה בכלל לא היינו בטוחים אם לקחת מנהלת אירוע. כבר מהשיחה הראשונה היה לנו ברור שאפשר לסמוך עליה, ואנחנו ממש שמחים שהגענו אליה. בשיחת ההכנה היא דאגה לתכנן איתנו את יום האירוע ולרדת איתנו לפרטים שלא חשבנו עליהם בכלל, כדי שבאמת הכול יתנהל בצורה הכי טובה שיש.
היא הורידה מאיתנו המון התעסקות ביום החתונה. היא דיברה עם כל הספקים כדי לוודא שכולם מתואמים, עבדה מול הצוות של האולם כדי שהכול יתנהל כמו שצריך ולפי הזמנים שנקבעו, ובמהלך האירוע גם דאגה לבדוק עם האורחים שלא חסר להם כלום ושכולם מרוצים.
היא סידרה את כל העיצוב שהכנו לשולחנות כל כך יפה! היא גם סידרה את הסלסלות לשירותים ודאגה להוציא את כל הדברים שהבאנו לאולם ולרחבה, כדי שבאמת ישתמשו בהם. היא גם טיפלה בכל נושא האלכוהול שהבאנו, ווידאה שכל מה שלא נגמר יחזור אלינו בסוף האירוע. ממש אהבתי גם שבסוף הערב היא ארזה לנו את כל הדברים וסידרה אותם בתיקים. היינו כל כך רגועים בחתונה והרבה מיזה בזכות יובל! היא אחת ההחלטות הכי טובות שלקחנו לקראת האירוע....
תאריך קבלת השירות: 17/06/2026 אהבתי: יובל רואה את כל הפרטים הקטנים ותמיד צעד אחד לפני כולם, וזה מקנה מלא שקט נפשי ביום עמוס ומלחיץ. מחיר: 2,200 הטיפ שלי: אם אתם רוצים להנות מהאירוע ולא להתעסק בחלוקת משימות קחו את יובל ותסמכו עליה.