אני הגעתי אל זימרה אחר חיפוש ארוך של מאפרת שעובדת עם בהירות ומנומשות, חיפשתי אחר איפור עדין שעדיין יש לו אפקט עוצמתי והייתי בוחרת בזימרה עוד 10000 פעמים!! זימרה הגיעה עד אלינו בשעה המדויקת שקבענו, (שזה גם מטורף שהיא ניידת ומגיעה לכל מקום בארץ!!) וישר ולעניין התחילה לעבוד במקצועניות ויסודיות ועם זאת בזרימה וקלילות. הכל היה מאוד נקי מהיר ואיכותי, וממש היה מורגש שהיא השקיעה את כל ליבה בכל אחת מאיתנו....
אהבתי: אי אפשר היה לפספס את האנרגיה והזרימה שהיתה לזימרה עם המלוות שלי ואיתי (הכלה המאושרת :) )
דיברנו המון, וכשלא היה צורך במילים גם השתיקה היתה רגועה, כיפית ולא מביכה. למרות שזימרה היתה אחת ואנחנו היינו שלוש היא נתנה יחס אישי לכל אחת מאיתנו וניסתה לבוא לקראתנו בכל מה שרצינו והיינו מסוגלות לעשות מבחינת זמן. אני אישית ככלה אפילו לא ידעתי איזה סגנון של איפור או שיער אני רוצה, אמרתי לזימרה שאני סומכת עליה שתעשה לי את המקסימום של המקסימום ולגמרי כך היה. כולנו פשוט הרגשנו הכי יפות בעולם ולגמרי מגיע לה את הקרדיט על זה. (מעבר לאיפור שיער זימרה גם דואגת לכסות או לטשטש פגמים קטנים כמו צלקות או כתמים על העור - שלי אישית זה היה מאוד חשוב) מעבר למקצוענות והרמה המאוד גבוהה, אי אפשר היה להתעלם מהאנרגיה והזרימה המטורפת שהיתה בינה לביננו. תוך כמה שעות הרגשתי שהיא לא רק אחראית על האיפור שיער שלי, אלא שהיא ממש עוד מלווה שלי באותו יום.
היה מצחיק, מרגש, פשוט כיף טהור.
היא נתנה לנו יד חופשית לבחור מה שאנחנו רוצות, (היא אשכרה יודעת לעשות הכל, זה מטורף) אנחנו ידענו שבמידה ויש לנו הערה או צורך להגיד שאנחנו לא אוהבות משהו (שזה כמובן לא קרה) אנחנו יכולות להרגיש בנוח ושהיא תדאג לנו להכל. היה לנו זמן לאכול, לשתות, לעשן, לעשות המון דברים בין לבין ואפילו הצלחתי להשחיל שנצ של שעה !!! מחיר: 5,400 הערות לגבי המחיר: כל המחיר כולל איפור ושיער לכלה + 2 מלוות עם ליווי לאורך כל היום טיפ 1: הטיפ שלי לזוגות הבאים הם טיפ 2: 1 . לא לוותר על כימיה טובה מראש עם מי שילווה אתכם ביום המיוחד בחייכם. כל אנרגיה ורגש ביום כזה יחקקו לכם בזיכרון לנצח והבן אדם שתהיו איתו לא פחות משמעותי ממה שהוא מציע. טיפ 3: 2. לדאוג לחדר התארגנות עם כמה שיותר מקום ומרווח, תאורה טובה חשוב מאוד ולדאוג לכל מה שזימרה מציינת שצריך לדאוג כי היא יודעת מה היא אומרת. אם יש בקשה מיוחדת או תיאום ציפיות שצריך לדעת, לדאוג לעשות את זה בזמן טיפ 4: 3. לקחת ליווי למהלך הערב ללא ספק!!! אני אפילו לא רוצה לדמיין מה הייתי עושה בלי זימרה לצדי טיפ 5: 4. להנות, להרגע, לתת ללב להרגיש ולהיות אך ורק סביב אנרגיות טובות ביום המיוחד הזה.