יש לכם משרד נדיר, הכל מסודר מתוקתק ותמיד יש למי לפנות. באופן כללי? מהחתונה? היה לנו חלוץ בשם דור גל שגרם שם לצרות לא נורמליות ברחבה. רואה אותו כאחת מן הסיבות העיקריות להצלחה הלא נורמלית שהייתה שם. מה אני אגיד, אני שבוי באהבה אליכם....
אהבתי: תקשיבו אני כותב לכם את זה ואפילו לא יודע אם אתם שמים זין על זה באמת.
ברור לי שאתם מודעים ויודעים על האיכות של דור.
אבל האם אתם מכירים את הלב של דור גל?
כאילו מעבר לצחוקים של הדייגים ומעבר למקצוע שלכם, הבנאדם ענק ברמה לא סבירה.
כאילו הוא כזה חמוד, ומנהל פגישות כמו בוס אחושרמוטה שמקשיב לכל מילה וכל פיפס, זוכר אשכרה מה אמרתי לו חצי שנה לפני.
אני לא זוכר שדיברנו חצי שנה לפני הוא אשכרה אומר לי מה אמרתי?
הבנאדם עם אייקיו 900 וזה שהוא לא מנתח מוח אלא בחר במקצוע שמחרפן את המוח זה תעודת עניות לרפואה בישראל. טיפ 1: ״אני חברים שלי ירימו אחושרמוטה ברחבה לא משנה מי הדיגיי״ יאלה סתום את הפה יא דבע, קח את דור גל אחרת אתה תסיים את האירוע ב22:30. טיפ 2: ״הכנתי לך פלייליסט נדיר של השירים שאני רוצה שתשים״ מה קורה מרטין גריקס? תיתן לדור גל לעשות מה שהוא רואה לנכון ותתפלל שהוא לא לקח אותך ברצינות. טיפ 3: ״תקשיב, אני חברות שלי אוהבות חאפלה ושירים שמחים״ אוון מה קורה נסרין? את חושבת שאת מיוחדת נכון? נשמה שלי, רק שירים כאלה עושים שמח בהתחלה את לא מיוחדת בכלל, תתני לדור גם לעשות מה שבא לו. טיפ 4: ״תקשיב אנחנו רוצים שתעשה אפטר טכנו כזה מגניב, זה בטוח ימשוך את האירוע עד 4 וחצי בבוקר ונהיה הזוג הכי מגניב באינסטגרם״ תקשיבי ותקשיבי לי טוב יש שבורה, מה נראלך שסבתא שלך תעשה לבן בשירותים ותבוא לרקוד לצלילי ארטבט עם משקפי שמש? אל תמשכי את האירוע ותדעי לסיים בפיק הנכון. אחרת את תראי את כל החברות שלך יושבות ואת הבנים סוחבים ומושכים את הזמן. טיפ 5: אני מקווה שעזרתי לך ולך (לכה). תתנו לדור גל לנהל לכם את האירוע בפן המוזיקלי ואל תבלבלו את השכל.