איך מתחילים בכלל לתאר את האישה המטורפת הזאת שנקראת קרן סייג???? קרן היא פשוט בחורה מבריקה, שמצד אחד יודעת להיות הכי אסרטיבית, מקצועית, מתוקתקת, ופשוט לדאוג שהכול יקרה כל הזמן ובסטנדרט הכי גבוה שאפשר. מצד שני היא רגישה, אכפתית, ומסורה בצורה יוצאת דופן. היה לנו כל כך כיף לעבור איתה את התהליך הזה. אני לא חושבת שהחוויה של החתונה והדרך לשם הייתה כל כך טובה אם לא היינו לוקחים את קרן כמפיקה שלנו. אני במשך שנים שמעתי עליה מחברה וידעתי שאקח אותה להיות המפיקה שלנו ברגע שנתארס, בשיחה הראשונה שלנו ישר הבנתי במה מדובר. מההתחלה היא קראה אותנו בצורה לא פחות ממושלמת והבינה מה יותר חשוב לכל אחד מאיתנו ומה פחות, קישרה אותנו לספקים הכי אבל הכיייייי טובים בשוק, דאגה לנו למחירים פצצה וניהלה איתנו תקציב בצורה פשוט מצוינת. היא הייתה מסודרת, מדויקת ושקופה לאורך כל הדרך, ידעה לכוון אותנו איפה נכון להשקיע ואיפה אפשר לחסוך, ועזרה לנו להישאר בשליטה על התקציב בלי להתפשר על הדברים שהיו חשובים לנו. נאלצנו לדחות את החתונה בגלל המלחמה עם האיראנים במרץ האחרון ולהחליף אולם וכמה מהספקים שלנו, זה כמובן לא היה פשוט אבל באמת שבקושי הרגשנו את זה בזכות קרן. התקופה הזאת באמת גרמה לנו להבין כמה אנחנו ברי מזל שלקחנו את קרן להיות המפיקה שלנו. מעבר לזה שתוך שבוע סגרנו באולם הנדיר שהיא הפנתה אותנו אליו, היא טיפלה בכל התקשורת עם הספקים, בשינויים של החוזה, הורידה לנו משימות והייתה זמינה וקשובה לנו בכל רגע ורגע. ביום החתונה קרן ניצחה על האירוע ביד רמה, עם שקט, ביטחון ותפעול פשוט מדויק. הכול תקתק מאחורי הקלעים, היא הייתה על כל פרט וידעה לפתור כל דבר מבלי שהספקנו לשים לב אליו. בזכותה הצלחנו באמת לשחרר, להיות נוכחים וליהנות מהיום שלנו בלי לדאוג לכלום. ובאמת בסוף הייתה לנו את החתונה הכי מושלמת שיכלה להיות!!! לקחת את קרן כמפיקה של החתונה שלנו הייתה ההחלטה הכי טובה שיכולנו לעשות. היינו בוחרים בה גם עוד אלף פעם כי היא פשוט גאונה ולגמרי זכינו בה❤️...
אהבתי: קרן לא וויתרה על ההנאה שלנו בתוך כל התהליך. היא כל הזמן חזרה ואמרה שהכי חשוב שנהנה מהדרך ולגמרי כך היה.
בנוסף, המקצועיות הבלתי מתפשרת שלה לצד האנושיות והבן אדם שהיא זה פשוט שילוב נדיר שאין כמותו. ❤️ הטיפ שלי: פשוט תסגרו את קרן להיות המפיקה שלכם אם אתם רוצים את חתונת החלומות ולא פחות חשוב כמו שקרן לימדה אותנו- להנות במקסימום מהדרך לשם.