קודם כל, הגענו לרן דרך המלצה מהדיג׳יי שלנו בחתונה, שהוא גם חבר מאוד מאוד טוב שלנו. בגלל שאנחנו סומכים עליו מאוד, היה לנו ברור שנבדוק את ההמלצה שלו. הוא ידע עד כמה חשוב לנו החיבור האישי, התקשורתיות, ושיהיה מישהו שיפעיל אותנו, ישחרר אותנו ויגרום לנו להרגיש הכי בנוח והכי בכיף, ולכן הוא נתן לנו את המספר של רן ואמר לנו לדבר איתו.
כבר אחרי השיחה הראשונה עם רן, היה לנו ברור שמצאנו את מה שחיפשנו. מעבר למקצועיות, לתמונות המושלמות ולכיף המטורף שהוא והצוות שלו יצרו, הייתה שם פשוט אנושיות ברמה הכי גבוהה שיש. קיבלנו "סט" של אנשים מהאיכותיים ביותר, והחוויה איתם הייתה פשוט כיפית, משחררת, נעימה וקלילה.
כל רגע איתם ביום החתונה היה פשוט נפלא. כל ההתנהלות, היחס, האנרגיות, האווירה והתחושה לאורך כל הדרך, מבחינתנו הכול היה פשוט מושלם. באמת שלא הייתי בוחרת אנשים אחרים בשום צורה.
ואז הגיעו התמונות… והן היו פשוט וואו. אחת-אחת. גם התמונות שלנו וגם התמונות של האורחים שלנו יצאו מדהימות, והרגשנו שהצליחו לתפוס בדיוק את הרגעים והאווירה שהיו לנו בחתונה.
אז באמת שאין פה בכלל מה להתלבט. אם אתם מחפשים אנשים מקצועיים, איכותיים, כיפיים ובעיקר כאלה שיגרמו לכם להרגיש הכי בנוח ביום הכי מרגש שלכם – רן והצוות שלו הם לגמרי הבחירה.
אפילו אחרי החתונה שלנו, חברה שמתחתנת בקרוב החליטה שהיא רוצה לקחת את רן גם לחתונה שלה, וזה כבר אומר הכול ❤️...
תאריך קבלת השירות: 17/07/2026 אהבתי: הכוללללל! האנושיות, המקצועיות, האכפתיות, היחס האישי, ובעיקר זה שהם ידעו בדיוק איך להפעיל אותנו, לשחרר אותנו ולכוון אותנו כדי שהתמונות יצאו הכי טבעיות, יפות ומושלמות שיש. באמת שהכול היה ברמה הכי גבוהה שיש!