רוצה ממש להמליץ מכל הלב על זהבה ❤️ התחתנו בשבוע שעבר בווילה נונה בקיסריה, וזהבה הייתה ברשימת הספקים המומלצים שלהם. לפני שדיברתי איתה דיברתי עם לא מעט מעצבות, והאמת? למרות שאהבתי את העבודות של חלק מהן, הרגשתי שהכול קצת עסקי ושאין באמת חיבור אישי.
ואז דיברתי עם זהבה!!
כבר אחרי השיחה הראשונה שלנו התקשרתי לאמא שלי ואמרתי לה: "אמא, את חייבת לדבר איתה מחר! היא נשמעת מדהימה, אני רוצה שתדברי איתה לפני שאני סוגרת איתה!" 😂
עשיתי עלייה לבד, אז תכנון חתונה בארץ בלי המשפחה והעזרה שאני רגילה אליה היה לא פשוט, ומאוד היה לי חשוב למצוא ספקים שאני יכולה לסמוך עליהם ולהרגיש איתם בנוח.
עוד לפני שסגרנו, זהבה הזמינה אותי אליה הביתה כי רציתי לראות את כל הכלים שלה. כבר מהפגישה הראשונה פשוט התאהבתי בה. היא כל כך אנרגטית, נעימה ומלאת אהבה, וזה ממש הורגש.
מהרגע שסגרנו היא הייתה שם בשבילי לאורך כל הדרך. היא הקשיבה למה שאני אוהבת, למה שפחות, התייעצה איתי, נתנה לי רעיונות והרגשתי שהיא באמת רוצה שהכול יצא בדיוק כמו שדמיינתי.
וביום החתונה? היא פשוט התעלתה על כל ציפייה שהייתה לי. הפרחים והעיצוב היו פשוט וואו. הרבה מעבר למה שיכולתי לדמיין. 🌸
גם מבחינת המחיר - אחרי שדיברתי עם כמה וכמה מעצבות, זהבה נתנה לי הכי הרבה תמורה לכסף, והכול עם כל כך הרבה אהבה ואכפתיות.
גם אני וגם בעלי יצאנו מהתהליך הזה פשוט מאוהבים בה.
באמת שאני ממליצה עליה לכל מי שמתכננת חתונה או אירוע. אם אתן או אתם מחפשים מישהי שהיא גם מוכשרת ברמות, גם מקצועית, גם הוגנת, ובעיקר בן אדם עם לב ענק - זהבה היא לגמרי הכתובת. 🤍...
תאריך קבלת השירות: 25/08/2026