Mit4Mit
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

דף הבית   >   נותני השירות   >   נדב הולצמן   >   חוות דעת של Shahar

חוות דעת על נדב הולצמן

Shahar
כתבתי עוד חוות דעת אחת

review galleryreview galleryreview galleryreview gallery
נדב ישר נכנס לנו ללב, נתחיל בזה שהתמונות יצאו וואו כי בסוף לשם כך התכנסנו. אבל נדב נותן הרבה הרבה הרבה מעבר!
ראינו אותו בחתונה של זוג חברים ישר אחרי שהתארסנו ובעלי שמגיע מעולם החתונות ישר זיהה והלך לדבר איתו. אני הייתי סקפטית ורציתי לחכות לתמונות של החברים, כאורחת הם היו פשוט וואו והחברים שהתחתנו איתו ממש המליצו עליו.
משם התקשרתי אליו ופשוט הודענו לו שהוא הולך להיות הצלם בחתונה שלנו. הוא גרם לנו לזוג שלא אוהב להצטלם להוציא את התמונות הכי יפות שיש, צילם את הרגעים הכי אמיתיים ואותנטיים וגם ביים קצת כשצריך. הכי אהבנו שאיתו זה לא הרגיש כמו עוד מטלה שצריך לעשות ביום של החתונה אלא באמת הייתה אווירה מטורפת וצחוקים בצילומים.
נדב ממש רואה את הזוגות ונותן את הכל מהלב והנשמה לזוגות שלו ועשה הרבה מעבר. הןא הביא לנו מאווררים נדירים לצילומים (חתונת יולי), מוזיקה לאווירה ודאג להפסקות ושנהיה כמה שיותר בצל לאורך היום.
אני ממליצה על נדב ממש לזוגות שמחפשים תמונות אותנטיות, מקצועיות ובן אדם שלא יהפוך את הצילומים לפרויקט אחד ארוך ובלתי נגמר.
נ.ב גם האורחים עפו על התמונות!
תאריך קבלת השירות: 20/07/2026
אהבתי: אכפת לו מהזוגות שלו, יש לו קבוצה מיוחדת לכלות שם הוא מעלה מלא רעיונות יפים מחתונות שהוא צילם, ממליץ על דברים כשכלות שואלות מהניסיון שלו ואפילו כשהיה בחו"ל הציע לקנות עבורנו דברים קטנים שעולים שם זול יותר! (איפה תמצאו עוד צלם כזה שיציע דבר כזה עבורכם?!?)
נדב הולצמן

כל הזכויות שמורות © Mit4Mit ltd