תומר ❤️ עוד מהפגישה הראשונה הרגשנו שיש פה משהו אחר. הגענו אליו כשאנחנו יודעים בערך מה אנחנו אוהבים, אבל ממש לא סגורים על הסגנון והכיוון. עשינו איתו יותר פגישות ממה שבדרך כלל עושים, ובכל אחת מהן הוא היה סבלני, השמיע לנו סגנונות שונים, עזר לנו להבין מה אנחנו אוהבים ומה פחות, ובעיקר עזר לנו לדייק את עצמנו.. גם כשהגענו עם רעיונות, תומר תמיד אמר בכנות מה הוא חושב. הוא הסביר לנו מה לדעתו יעבוד יותר ומה פחות, אבל תמיד היה קשוב למה שהיה חשוב לנו. אם הרגשנו שמשהו מספיק משמעותי עבורנו, או שחשבנו אחרת ממנו, הוא זרם איתנו ועזר לנו למצוא את הדרך לגרום לזה לעבוד. הוא גם ידע ליצור לנו מאשאפים ספציפים שרצינו, ולהפוך רעיונות נישתיים שהיו לנו למשהו שבאמת עבד ברחבה. ואז הגיעה הדחייה של החתונה בגלל המלחמה. בשלב הזה כבר היה לנו ברור שאין מצב שאנחנו עושים את החתונה בלעדיו, ובאמת לא סגרנו תאריך חדש עד שווידאנו שתומר פנוי בו. בחתונה עצמה הוא היה אפילו יותר טוב ממה שקיווינו. היו דברים שסגרנו מראש, אבל הוא פשוט קרא את הרחבה בזמן אמת, ראה מה עובד ומה פחות ושינה בהתאם. בדיעבד היו לא מעט רגעים שבהם הבנו שהוא עשה שינוי בדיוק בזמן, וזה פשוט הרגיש נכון. ועם כמה שידענו שתומר מטורף, לא ציפינו לכמות המחמאות עליו שקיבלנו מהאורחים בזמן החתונה וגם אחריה... תומר, אין לנו ספק שהיינו בוחרים בך שוב, תודה על הכל!...
תאריך קבלת השירות: 30/08/2026 אהבתי: מאוד אהבנו שתומר מייצר את המוזיקה שלו בעצמו, ולכן לכל שיר יש לו מספר אופציות וסגנונות והוא יכול אפילו לייצר לכם שיר או מאשאפ ספציפי שתבקשו, אנחנו השתמשנו בזה לשירים ברוסית
עוד נקודה נחמדה היא שתומר מייצר רגעים המשלבים שירים עם הגיטרה החשמלית שלו - רגע מטורף לגנוב קצת פוקוס אליכם תוך כדי הריקודים ולהרגיש את האהבה מעמדת התקלוט הטיפ שלי: תעבירו את מה שאתם אוהבים לתומר, ותדייקו איתו לפני החתונה, משם תומר יעשה את שלו