וואו דבר ראשון לא להתלבט אפילו לשנייה! אנחנו לא הכרנו את ארז וגילינו אותו דרך המפיקה שלנו לא היינו בטוחים בכלל כי אף פעם לא שמענו אותו אבל היא ממש התעקשה ובצדק! עשינו תיאום ציפיות הכי מדוייק לנו ולאירוע שלנו לאורך כל הדרך היה זמין ונתן תחושה כמה הוא מחכה ספציפית לאירוע שלנו וזה עשה את כל ההבדל בחוויה הזאת שאנחנו לא סתם עוד זוג כי הוא באמת נתן לנו את כל תשומת הלב את כל ההשקעה תמיד בחיוך ובציפייה להיות בערב שלנו ולעשות אותו הכי שמח שיש וככה באמת היה הדבר שהכי פחדנו ממנו זה המוזיקה והוא פשוט התעלה על כל הציפיות שלנו! היה שמח וכיף והייתה אווירה שלא נתקלתי בה בשום חתונה שהיינו ואחד הדברים הכי מיוחדים בו זה שהוא לא בא לי בשום צורה, זה לא כל השירים החרושים שפשוט מתנגנים בריפיט כל חתונה, היו שירים מעולים אחד אחד שלא היה מישהו שלא אהב וצרח ביחד עם המוזיקה אין אחד שלא החמיא על הדי-ג׳יי ועל המוזיקה וזה באמת היה הדבר הראשון שדיברו איתנו עליו אחרי החתונה באמת שמחנו ויצאנו הכי מרוצים בעולם ואני לא חושבת שמישהו אחר היה יכול לעשות את הערב הזה יותר טוב ממנו ♥️...
תאריך קבלת השירות: 12/08/2026 אהבתי: לי באופן אישי הכי קשה בחתונות עם הדי-ג׳יי זה שיש את ההפסקות בין השירים שגורמות פשוט לעמוד במקום ולחכות לשיר הבא ועם ארז זה פשוט לא היה ככה !
הכל זרם ולא הייתה שנייה של המתנה שבעיניי זה מרים ומפיל די-ג׳יי ובאופן כללי את כל החוויה של הריקודים והמוזיקה והאווירה הטיפ שלי: הטיפ הכי טוב שיש לי לתת זה פשוט לסגור את ארז ולסמוך עליו בעיניים עצומות ולדעת שהוא נותן את כל כולו לזוגות שלו