את ליטל אני מכירה מגיל מאוד צעיר, עשתה לי איפור ושיער להרבה אירועים, ותמיד אמרתי וידעתי שהיא תאפר ותסרק אותי בחתונה שלי. היא פשוט מקצועית אבל על זה אין ספק בכלל, כמה שהיא מוכשרת ויודעת להוציא אותך וואו.
כשסגרתי אותה ידעתי שזה לא רק איפור שיער אלא זה חברה, זה מלווה, זה א. אווירה סושיאל וכמובן איפור שיער
היא קלטה אותי במבט וידעה להרים לי כשצריך ולהרגיע אותי כשצריך. השרתה רוגע ושלווה דאגה לתעד רגעים מהיום הזה וגם ערכה לי סרטונים מהממים ומצחיקים.
אני סופר מרוצה מהבחירה שעשיתי, היא הייתה הרבה מעבר לספקית, היא באמת שימחה אותי ביום המאושר שבחיי.
היא עשתה לאמא שלי איפור ושיער ולאחותי שיער שתיהן לא עושות איפור ושיער בדרכ והייתה איתן סופר סבלנית וקלעה בדיוק לטעם שלהן, הן יצאו ממש מרוצות למרות שחששו קצת כי הן לא רגילות לזה.
לאחותי יש שיער קצר ורצתה תסרוקת מאוד מסוימת וליטל עשתה הכל כדי להגשים לה את החלום. היא הייתה פשוט המלאכית שלנו באותו היום....
תאריך קבלת השירות: 09/09/2026 אהבתי: מעבר למקצועיות שלה והדיוק, היא פשוט חברה לכל דבר, והיא שם כדי להרים לך לפרגן לך וגם להרגיע אותך כשצריך.
גרמה לי להרגיש הכי יפה בעולם 💗 הטיפ שלי: לקחתי ליווי ואני ממש ממליצה לא לוותר על זה, החלפתי תסרוקת לריקודים וזה היה ממש מרענן כזה.