הגלריה זה מקום פשוט קסום ומיוחד במינו. מודה שבהתחלה נרתעתי מזה שהמיקום הוא בקניון M הדרך וזה לא בדיוק הוויב שרצינו (בהתחלה בדקנו בכלל על חתונה בטבע וזה ירד מהפרק בגלל המחירים המטורפים) אבל אמרנו שנלך לראות. מהרגע שדרכנו במקום עפנווווו על העיצוב הקלאסי והעדין, על הצמחייה הטבעית שמקיפה את כל האולם, על האנשים שפגשנו ועל זה שעל כל ההתאמות שביקשנו אמרו שאין בעיה. צחי מנהל המקום, רפאל המפיק, לי אחראית הבר, ניסים השף התותח, רועי איש ההגברה, וכל אנשי הצוות הם חבורה מדהימה של אנשים טובים ומקצוענים מהמדרגה הראשונה. בתור טבעונית (שכל האורחים שלה ובעלה הם לא) היה לי מאווווד חשוב שיהיו אופציות טבעוניות מעולות והרבה מהן (כולל חלבון!). ניסים עשה איתי שיחה אישית אחרי הטעימות היה סופר סבלני ושירותי, זרם עם כל השינויים שביקשנו ובסופו של דבר הגענו לתפריט מדהים, מיוחד ושמתאים ממש לכולם! הגלריה זה אחד המקומות הבודדים שאפשרו לנו (בתוספת תשלום כמובן) להמשיך את האירוע עד 4 בבוקר. הסאונד היה מעולה, המקום היה יפהפייה, הצוותים כולם ללא יוצא מן הכלל - המנהלים, המלצרים, הטבחים, המנקים, הברמנים, המארחות - כולם כולם היו מדהימים חייכנים ושירותיים באמת מהלב. אנחנו מרגישים ממש ברי מזל שהתחתנו בגלריה, האווירה הייתה מדהימה וכל החששות שלי לגבי המיקום התפוגגו ברגע שעליתי לשם בפעם הראשונה. אגב, בדיעבד המיקום התברר כמושלם- גם נוח לכל האורחים שהגיעו מכל הארץ, גם נוף לים ולשקיעה, וגם היה מלון במתחם שלקחנו כדי שלא נצטרך לשבור את הראש על איך לחזור הביתה :)...
תאריך קבלת השירות: 17/09/2026 אהבתי: אהבנו הכל, בעיקר את האנושיות והיושרה שבולטת ממש מהרגע הראשון. עוד שבוע אחרי אנחנו שומעים מהמשפחה והאורחים שלנו כמה שיהיה מדהים, טעים, איכותי, ברמה גבוהה, מסודר ומושקע מאוד עד לפרטים הקטנים.
מקום ברמה הכי גבוהה שיש!!! מחיר: 380 הערות לגבי המחיר: מחיר מטורף (בקטע טוב) ביחס לתמורה, קיבלנו הנחה על השעות אפטר. טיפ 1: שללכת לראות ולפגוש לא עולה כסף!!! טיפ 2: