לקחת את כרמל לאיפור שיער וגם ליווי הייתה אחת ההחלטות הכי טובות שעשיתי בחתונה שלי! סגרנו את התאריך כמעט שנה לפני האירוע, מהשיחה הראשונה ידעתי שכרמל היא האחת והבן אדם המושלם למשימה❤️ רציתי איפור זוהר אבל עדין טבעי וכרמל כמו שהיא יודעת הכי טובה סיפקה ובגדול בפגישה שלנו לפני החתונה נוצר קליק מיידי כי היא פשוט מהממת וכלכך כיף איתה עם המון ידע וניסיון, ומלא מלא סטייל ועצות מושלמות אני עובדת בתחום החתונות ורואה מיליון ספקים ומאפרות וכלות, ובאמת שאין כמו כרמל בכל העולם. מהבוקר שהתחלנו להתארגן, היא הייתה שם עם הנוכחות המרגיעה והקולית שלה, מלאה בביטחון שהשרה עליי כלכך הרבה ביטחון ותחושת הקלה, גרמת לי להרגיש הגרסה הכי טובה של עצמי- ועדיין להיראות כמוני מה שהיה לי כלכך חשוב עם איפור עדין וזוהר וירידה לפרטים הכי קטנים ועדיין להשאיר זמן למנוחה והתרגשות - פשוט מקצוענית! הליווי היה פשוט מושלם, בלי דאגות ובלי פחדים על איך האיפור והשיער שרדו את כל שעות הצילומים עד לרגע החתונה והחופה והחלפת השמלה- כרמל הייתה שם לדאוג שאני זוהרת ומתוקתקת והכל באווירה הכי טובה שיש, עם המון הכלה ואהבה והידיים הכי טובות! מאחלת לכל כלה כרמל בחתונה שלה- כי היא באמת הכי הכי טובה!...
תאריך קבלת השירות: 24/09/2026 אהבתי: מאוד אהבתי את האיפור העדין והטבעי ומלא בזוהר
את ההכנה הנכונה גם שלי וגם של העור - עוד מלפני החתונה וגם במהלך ההתארגנות והליווי
לכרמל יש כלכך הרבה ניסיון עם סקין קר מה שגורם לה לדעת בדיוק איך להוציא מכל אחת את המיטב עוד בחודשים של ההכנה לאירוע וגם באירוע עצמו וזה לא מובן מאליו!
ובעיקר את כרמל עצמה- אישה מדהימה עם ידי זהב שעצם הנוכחות שלה מושלמת
באווירה הכי טובה וקלילה שיש , עם עיניים טובות ולב ענק - בדיוק כמו שרציתי וקיוויתי
אפילו החתן המתוק עף עליה ולא הפסיק להגיד איזו בחירה מושלמת
אין כמוך כרמל הטיפ שלי: לבחור ספקים שאתם באמת מתחברים אליהם, שמדברים את השפה שלכם ושאתם מאמינים ביכולות שלהם - ולתת להם לבוא ולעשות מה שהם יודעים לעשות הכי טוב! היום הזה הוא הרבה והספקים הנכונים גורמים לו להרגיש פשוט וטוב- בדיוק כמו שהוא צריך להיות ובדיוק כמו כרמל