Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
אור_
6 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
אין הרבה שנוכל להגיד כדי להעביר באמת את החוויה שהייתה לנו בזכות תומר התותח!
לכל אורך הדרך עד היום עצמו, תומר הראה קודם כל מקצועיות מדהימה, גמישות והבנה מהירה ומדוייקת של הטעם
...שלנו, של הבקשות והשאלות... כמובן שגם מבחינת היחס האישי, הכל זרם פשוט בצורה מושלמת.
תומר היה תמיד זמין בהודעות או מיילים בכל שעה, עונה ומייעץ ומרגיע.
ביום עצמו תומר היה שותף מיוזמתו למיני ישיבת תיאום קצרה עם מנהל הקייטרינג ומנהל האירוע כדי שהכל יזרום כמו שצריך. מה שבאמת קרה בסופו של דבר!
רחבת הריקודים שלנו הייתה מלאה עד כמעט 1 בלילה באופן רצוף. הייתה אווירה מדהימה, ואנשים לא מפסיקים להגיד לנו כמה היה כיף ומיוחד. תומר הבין וקלע בדיוק לטעמנו המוזיקלי ועם זאת הרגיש את הקהל ושיר אחרי שיר המשיך להלהיב את האורחים האהובים שלנו ואותנו במסיבה שיכולנו שתמשך ותמשך....
בקיצור - מומלץ בחום רב ביותר ביותר!
אהבתי: הכל! את המקצועיות מעוררת ההתפעלות, את היחס האישי, את הנכונות להבין את הצרכים והרצונות שלנו, את האכפתיות הבלתי נגמרת... הכל!
לא אהבתי: באמת שאין משהו כזה!
הערות לגבי המחיר: איזיווד
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
תומר ורד - Freemusic djs
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
טל המקסימה!! כמה היה מהמם להתאפר ולהסתרק אצלה!!!
קודם כל וחשוב מכל הייתה לי עם טל כימיה מהרגע הראשון, לא הייתי צריכה להסביר לה שאני לא רוצה להיראות כאילו שמו עליי מסכה, ולהסתכ
...ל על עצמי במראה/תמונות ולזהות את עצמי שם מתחת רק במעומעם...
מבחינתה של טל, זה מובן מאליו שכמה שפחות יותר טוב. אבלללל! זה ממש לא אומר שהיא משקיעה פחות או שמה פחות איפור! טל מקצוענית ברמות, ובעבודה עדינה ומורכבת מוציאה מראה טבעי כשהעור נראה חלק ומשיי, בלי שום מסכות. במהלך האירוע כל הזמן אמרו לי שאני מאופרת כל כך יפה ואיך זה ככה כל כך עדין.... טל הקוסמת :)
בתמונות העור שלי זוהר וקורן אבל בכלל לא 'מרגישים' את האיפור עצמו. באמת קסם!
גם בתחום השיער מה שהולך אצל טל זה המראה הטבעי, אני הלכתי עם השיער פזור ורק איסוף קליל משני הצדדים של הראש. השיער נראה גולש ונעים והתסרוקת נשארה בדיוק כשהייתה מתחילת הערב ועד סופו, לא משנה כמה השתוללתי וקפצתי ברחבה :)))
אהבתי: את טל :) ואת האיפור הסופר סופר סופר מקצועי.
לא אהבתי: שהייתי צריכה להוריד את האיפור בסוף הערב :(
הערות לגבי המחיר: מחיר למלווה, אני הייתי דרך איזיווד
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
טל בוצר
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
ואוו! רונן וצוות בראף, תודה ענקית!!
נתחיל בכך שהאוכל היה ברמת גורמה אמיתית. פשוט כך. האורחים שלנו ליקקו את האצבעות, ועד עכשיו לא מפסיקים להגיד לנו כמה נהנו מהאוכל, מהארגון, מה
...שירות.... רק לאחר האירוע נודע לנו עד כמה המנות הוגשו ברוחב לב, כך שאפילו שסגרנו שבשולחנות תהיה רק מנה עיקרית, כולם קיבלו כל מה שרצו ואף אחד חלילה לא נשאר רעב... הקהל שלנו היה מגוון מאד החל מאנשים שמסתובבים בעולם כולו ומכירים מגוון סגנונות ואיכויות של אוכל, ועד אורחים שאוהבים אוכל של בית :) כולם, עד אחרון האורחים, לא הפסיקו לשבח את האוכל והשירות שקיבלו. והקינוחים... בשביל זה צריך המלצה נפרדת לגמרי! :)))
עכשיו נעבור לחלק שמבחינתנו היה חשוב לא פחות (אם לא יותר) והוא השירות האישי של רונן. רונן עשה כל שביכולתו על מנת לרצות לשמח ולפנק אותנו ואת האורחים שלנו מעל ומעבר. ביום האירוע הוא כמובן הגיע בעצמו לפני שהתחילה קבלת הפנים ונשאר עד לאחר שכולם היו ישובים בשולחנות לאחר החופה, כדי לוודא שהכל באמת קורה בדיוק כמתוכנן. הוא לקח על עצמו את האחריות, הרבה מעבר לקייטרינג עצמו ומשה, מנהל האירוע מטעם בראף, לקח על עצמו את ארגון הזמנים בחתונה עד הפרט האחרון, כולל תיאומים עם הdj. פשוט מקצוענות אמיתית. למשל, החופה נערכה בדיוק בזמן! פשוט מחזה נדיר במחוזותינו, וגם על כך קיבלנו מחמאות רבות מן האורחים שלנו. עבורנו, בערב עצמו, אנחנו הרגשנו שמטפלים בנו ומארגנים עבורנו הכל, מא' ועד ת' ולנו כל מה שנותר הוא להנות מהערב שלנו. השיא מבחינתנו היה שרונן בעצמו ליווה אותנו לחופה!! פשוט אהבה :)
אהבתי: הכל הכל הכל!
לא אהבתי: אין אין אין!
הערות לגבי המחיר: איזיווד
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
קייטרינג בראף
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
כל מי שביקר ביער מכיר את החוויה היערית פראית בשילוב ארגון מוקפד ואלגנטי ביותר שמשאיר תחושה של מקום נופש הררי קסום. היער הוא אחד מהמקומות הכי קסומים לערוך בו אירועים. אצלנו באירוע ה...יו אורחים מחו"ל ואורחים בררנים נוספים ;) ואף אחד לא נשאר אדיש לאוירה הייחודית והאיכותית ביותר שמשרה המקום, העיצוב, הארגון והתחזוקה חסרי הפשרות. העבודה מול עומר ניר ואוהד הייתה מהפגישה הראשונה ועד לסיומו של הערב מקצועית מעל ומעבר, רצינית ביותר, מוקפדת עד הפרט האחרון. האירוע התנהל ללא כל תקלות, הכל היה מאורגן ונקי לאורך כל הערב. מומלץ ביותר!
אהבתי: את המקצוענות, האמינות, התחזוקה ברמה הגבוהה ביותר, התפקוד ללא רבב.
לא אהבתי: אין כזה. ומהפידבקים, אין משהו כזה גם עבור האורחים שלנו.
הערות לגבי המחיר: איזיווד
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
ביער - גן אירועים
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
הגענו לאסף דרך איזי-ווד והכימיה בינינו היתה מיידית! אסף מקצועי, נעים ואדיב. פשוט כמו שאיש מקצוע צריך להיות!
ביום החתונה הגיע בדיוק כפי שסיכמנו, בזמן ועם חיוך :)
אסף ואיש
...הצוות הנוסף שהתלווה אלינו מתחילת היום, ליוו אותנו ברוגע ובמקצועיות לאורך היום, ובצילומי החוץ היו יצירתיים וזרמו עם הרעיונות היצירתיים גם מצידנו. באירוע עצמו אסף והצוות עשו את המקסימום כדי שנוכל להיות רגועים ולשמוח בשמחה שלנו, מבלי לדאוג לדבר.
חשוב לציין, כאמור, כי אסף הגיע עם איש צוות נוסף מהבוקר, כאשר באירוע עצמו הצטרף איש צוות שלישי. הצוות כולו נשאר איתנו עד לסוף האירוע (1:30) ללא תוספת תשלום.
כרגע אנחנו נמצאים עדיין בתהליכי בחירת תמונות לאלבום. עבודה מאוד קשה... פשוט כי התמונות כל כך כל כך יפות!!
מרוצים מאד מהעבודה עם אסף וממליצים עליו ממש בחום.
אהבתי: מקצועיות, אדיבות, רוגע.
לא אהבתי: אין.
הערות לגבי המחיר: איזיווד
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
אסף מור
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
הרב הבלין חיתן אותנו ב 23/3/14. לאחר החופה עצמה, וגם לאחר החתונה, אורחים רבים ניגשו אלינו לשבח את האופן שבו התנהלה החופה. חשוב לציין שאנחנו, כמו רוב הקהל שלנו, חילוניים, והיה חשוב ...לנו שבחופה תהיה אווירה מכובדת אך גם קלילה, דבר שאכן רבים מן האורחים שלנו ציינו מאד לטובה.
במיוחד אהבו, ואהבנו אנחנו, את הגישה הפתוחה והמזמינה של הרב, בהומור עכשווי ואינטיליגנטי.
החופה עצמה ארכה כרבע שעה כפי בקשתינו, במהלכה סיפר הרב הבלין את סיפור הכרותנו באופן מעניין וסוחף. לאורך כל החופה ניכר היה שהקהל קשוב ומרותק, בדיוק כפי שחלמנו שיהיה!
לסיכום, אנו ממליצים בחום.
אהבתי: הרב אדם נעים וקשוב לצרכי החתן והכלה, פשוט מצוין.
לא אהבתי: אין בכלל.
מחיר: 800
הערות לגבי המחיר: הרב לא מבקש
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
הרב חיים הבלין
bizresponseimage
הקישור
הועתק