חוות דעת על צל הדומים
dana
לפני 9 שנים
סביר
40 מתוך 100
נבדק
האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות
קבלת השירות
בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
היה לנו אירוע מקסים ויפייפה, עד היום אנחנו מקבלים מחמאות על המקום, האוכל האווירה והייחוד של המקום. חלמנו על אירוע בטבע, שונה מכל אולמות האירועים המקובלים, ו"צל הדומים" בהחלט ענה לד...רישתנו מבחינה זו.
אבל - מתחתנים יקרים, אל תתנו ליופי של המקום לסנוור אתכם. הנהלת המקום מעוניינת אך ורק בלקחת לכם כמה שיותר כסף ולתת כמה שפחות תמורה. בדיעבד, לאחר האירוע, התגלו מספר פאשלות קריטיות, שהוציאו אותנו מאוד מאוכזבים. לדוגמא- המלצרים באירוע מפנים כוסות ובקבוקי יין מהשולחנות עוד כשהאורחים ישובים. דוגמא נוספת ומעצבנת אף יותר - הגבלה בכמות הקינוחים. תארו לכם שאתם משלמים עשרות אלפי שקלים לאירוע שלכם, החתונה שלכם, חברים ומשפחה נוסעים וטורחים ומגיעים, וכשהם מבקשים קינוח נוסף הם נתקלים בסירוב.
כשפנינו עם טענות האלו להנהלה, הם דחו אותנו באמירות מטופשות כמו "אנחנו בהלם" "זה לא אמור להיות ככה" "תודה על הביקורת הבונה" ומיד ביקשו את שאר התשלום. מבירור נוסף עם זוגות שהתחתנו במקום, נוכחנו לדעת שמדובר בשיטתיות, ושככה המקום עובד בכל אירוע ואירוע. לחלק הם נותנים פיצוי כספי, לחלק לא. לסיכום - המקום מדהים ביופיו והאוכל נפלא, אבל אל תתנו לכל הקסם להשלות אתכם...בסופו של דבר זה גן אירועים כמו כולם, מתנהלות שם חתונות כמו סרט נע, ומטרתם היחידה היא להוציא מהזוג כמה שיותר כסף, ולקפל הכל מהר לאירוע של מחר.
אהבתי: האוכל
לא אהבתי: התנהלות המקום
לא אהבתי: התנהלות המקום
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
