Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
kitty
6 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
למרות חוות הדעת הלא מחמיאות ברובן באתר, בחרתי בגלית קורנר כי היא עצבה את השמלה של חברה שלי שהיתה מדהימה. אם אתן מחפשות שמלה עדינה, גלית קורנר היא בפירוש המקום בשבילכן. אל תסתכלו על... הקטלוג שלה, הוא באמת מכוער ולא מייצג את השמלות בחנות.
המוכרות בחנות היו קורקטיות בדרך כלל, לי זה היה מאד נוח (לא חיפשתי את כל הפוצי מוצי).
גלית היתה הראשונה שהלכתי אליה, בלי לדעת מה אני רוצה, והשמלה השניה שהיא נתנה לי למדוד היתה שמלת החתונה שלי.
במדידה הראשונה, בה מחליטים על המחוך הרגשתי שלמוכרת כבר אין ממש סבלנות אלי כי ביקשתי מחוך מאד גבוה אבל אז הגיע גלית, ומצאה לי בדיוק את המחוך שהרגשתי איתו טוב. הלקח שלי הוא שצריך להתעקש עד שמקבלים מה שרוצים בלי להתבייש, גם אם נותן השירות גורם לך להרגיש שאתה מנג'ס (כמובן בגבולות הטעם הטוב).
אהבתי: השמלה יצאה מהממת - בדיוק כמו שביקשתי ועם מעט השינויים שביקשתי, המחוך היה נוח גם בסוף הערב (למרות סיפורים ששמעתי על כמה מחוכים זה נורא)
לא אהבתי: כבר בצילומים ראו פס של המחוך מאחור (היתה לי שמלת סטרפלס). אבל לא נורא כי כמעט ואין תמונות שרואים אותי עם הגב :-)
מחיר: 6,500
הערות לגבי המחיר: אחרי מיקוח
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
גלית קורנר
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
מקצוען אמיתי. עם הרבה טעם. התערבתי במהלך התהליך (בקשתי שהשיער לא יהיה כל כך נפוח) ורק פגעתי בתוצאה הסופית.
יש לי הרבה מאד שיער והיה צריך הרבה סבלנות כדי לעשות לי את התסרוקת שב
...יקשתי ולאיב היתה את כל הסבלנות שבעולם.
הייתי לבד באותו יום אז היה יחסית רגוע.
אהבתי: התסרוקת היתה מהממת.התסרוקת החזיקה מעמד עד סוף הערב בלי שאפילו תלתל אחד התפרק. אפילו הפוני שעשה לי, שהייתי בטוחה שיתפרק כעבור 5 דקות החזיק מעמד עד סוף הערב.איב היה מאד נחמד לאורך ה-4 שעות שישבתי אצלו.
לא אהבתי: תלתל אחד ברח במהלך צילומי החוץ, ורואים אותו, מה שפגע בחלק מהתמונות בצלומים. אבל כאשר הגענו לאולם סידרו לי את זה ולא ראו אותו יותר.
מחיר: 900
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
איב אטל
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
אולם מדהים!!! לדעתי ולדעת בעלי הכי יפה היום בשרון (גם יותר מהיער). האולם השני שראינו, ומיד רצינו אותו, אבל הוא היה קצת יקר באותו שלב. אחרי החיפושים, כשהבנו שאנחנו רוצים את האולם הז...ה, הזמנו את ההורים לראות והם סגרו במקום.
היה כיף להנשא בו. כל האחראים באולם היו מאד נחמדים ומקצועיים, גם אחרי ששלמנו כמעט את כל סכום ההתחייבות, ושילמנו די הרבה מאד מראש.
אני לא אשכח את ההרגשה ביום החתונה שלי שהגעתי לאולם, וראיתי שהכל כבר די מסודר. לא האמנתי שכל זה בשבילי, וזו אכן החתונה שלי...
אבל, אל תאמינו אם יגידו לכם שרק 3% לא מגיעים. בדר"כ זה נע סביב 10% מהאנשים שאישרו לכם אז אל תתפתו להתחייב ליותר מול האולם או הקייטרינג.
בחתונה הכל דפק כמו שעון. רק מילים טובות יש לי על האולם הזה ואני מאד מקווה שיצליח להם!!
אהבתי: האולם, האחראים, הסבלנות, המקצוענות. היו מאד פיירים עם כסאות נוספים. הוציאו 9 כסאות נוספים במהלך האירוע אבל בסוף לא חייבו עליהם כי היו כסאות ריקים באולם. הרגשתי בסוף הערב, וגם היום חודשיים אחר כך שזו היתה הבחירה הטובה ביותר שעשינו בחתונה.
מחיר: 240
הערות לגבי המחיר: קייטרינג בראף, מחיר לאדם, כולל מע"מ ושכר מלצרים/ברמנים
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
טרה קיסריה - TERRA
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
הדי-ג'י שלנו היה עמית קורן. מאד מקצועי ואמין.
הכניס את כל השירים שביקשנו ממנו, והמוזיקה היתה בדיוק כמו שביקשנו, כולל כמה ואיזה שירים מזרחיים לשים. גרם אפילו לסבתא בת ה-85 לרקו
...ד.
ייעץ לנו איך לשלב ברכת כלה עם שיר הכניסה לחופה וזה יצא מאד יפה בסוף.
אהבתי: במהלך הפגישה המקדימה בקשתי איזה שיר שמזכיר לי חוויה עם בעלי. לא זכרתי את שם השיר אבל זכרתי חלק מהמילים. אבל השיר לא מוכר אז הוא שם אותו אחרי שכל האורחים הלכו ונשארנו רק אנחנו וההורים. זה היה כל כך כיף לרקוד עם בעלי לשיר הזה שזה פשוט עשה לי את סוף הערב.
לא אהבתי: בתחילת הערב אחרי הסלואו ביקשנו שני שירי שנות השישים עבור המבוגרים. הרחבה היתה מלאה וכולם רקדו לשירים האלה, כולל צעירים. אפשר היה להרגיש את האורחים ולשים עוד איזה שיר או שניים מעבר...
מחיר: 4,000
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
בשורה התחתונה - הריקוד יצא ממש יפה ומקצועי. מאד נהננו גם בחתונה לרקוד אותו ועד היום אנשים מזכירים לנו אותו
אבל במהלך השיעורים הרגשנו לא כל כך טוב: במהלך השיעור קרן היתה יוצאת
...לפתור בעיות בסטודיו ונעלמת ל-5-10 דקות על חשבון זמן השיעור. כמובן לא קיבלנו חזרה זמן זה כי כביכול זה היה זמן תרגול.
סגרנו עם קרן בהחלה מחיר ל-12 שיעורים, ובמהלכם היו שני שיעורים של שעה וחצי שהרגשנו שקרן מורחת את הזמן ולא מלמדת אותנו כלום (לא צעדים חדשים או את הצעדים לריקוד). אלה שיעורים שיצאנו בהרגשה ממש לא טובה מהם. בסוף היינו צריכים עוד שיעורים, שכמובן היא גבתה עליהם מחיר מלא כי היא ידעה שאין לנו ברירה!! סה"כ עשינו 18 שיעורים.
אהבתי: הריקוד עצמו
לא אהבתי: עבודה עם קרן, המחיר שגבתה על השיעורים האחרונים כאשר ידעה שאנחנו כבולים אליה.
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
bizresponseimage
הקישור
הועתק