Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
sharon.sheffy
10 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
ההתנהלות ביננו לבין שרית היתה במייל וטלפון בלבד על סמך המלצה של חברה. נותר בנו רושם ששרית לא משקיעה בעבודה שלנו את המקצועיות, האמינות והזריזות שלהם ציפינו. קחו בחשבון שאם שרית התחי...לה לעבוד עלההזמנה שלכם וברצונכם לבטל את ההתקשרות איתה תשלמו 70% מערך ההזמנה.
אהבתי: את הכל ההתנהלות מול שרית אפשר לעשות במייל ובטלפון כך שלא צריך להגיע אליה; מחיר אטרקטיבי; אמצעי תשלום נוחים: העברה בנקאית, צ\'ק (לידי שרית באופן אישי, או בדואר), מזומן.
לא אהבתי: ביקשנו משרית הזמנה דו צדדית עם פרות. קיבלנו סקיצה אחת בלבד עם אותה תמונה של פרות משני הצדדים - נראה כי שרית הקדישה בערך 5 דקות למחשבה על העיצוב וביצועו בפועל. את העיצוב הסופי הכתבתי אני אחד לאחד, כיוון שנראה כי לשרית אין רצון (או יכולת) לתרום לרעיון. מכאן והלאה, כל רשימת שינויים שהעברנו לשרית בוצעה בטווח של 2-3 ימי עסקים, מה שנראה קצת מוגזם עבור שינויי פונט, צבע, יישור שורות וכיוצ\"ב. כל רשימת שינויים הועברה בצורה מאוד מסודרת ומפורטת, ע\"מ להמנע מטעויות ועיכובים, מה שלא מנע מצב בו היו בקשות שחזרו על עצמן פעמיים ואפילו שלוש, מאחר והן לא נעשו. גם בסקיצה האחרונה (רביעית במספר) שהועברה אלינו ע\"י שרית עדיין היו בעיות של יישור שורות - משהו שלא צריך להיות גרפיקאי ע\"מ לדעת איך לתקנו. שרית לא מוכנה להעביר לידי הלקוח את קבצי הפוטושופ המקוריים, אלא רק קבצי JPG (מה שלא מקובל אצל גרפיקאים אחרים), מה שיכול לעכב אתכם בדפוס.
מחיר: 200
הערות לגבי המחיר: הזמנה דו צדדית עם תמונה / איור
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
שרית שי עיצוב גרפי
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
אין לי מילים לתאר כמה אני מרוצה מהעבודה של לימור. ברצוני לציין שלא מדובר בשמלת כלה סטנדרטית, אלא בהתאמה של שמלה, שנסרגה בעבודת יד ע\"י סבתי ז\"ל, למידותי ותפירת תחתית שתעשה את עבוד...ת ה\"החזקה\" שלא יכלה להעשות ע\"י השמלה עצמה. חשוב לי לציין שהמחיר המצויין כולל: הארכה של השמלה המקורית בתפירת יד של סרטי \"קרושה\", הצרה של השמלה המקורית, תחתית עם מחוך ממשי פראי והשכרה של הינומה ושל (השמלה המקורית והתחתית נשארות אצלי).
אהבתי: את הגדלת הראש והרעיונות לביצוע ההתאמה של השמלה למידותי (הצרה שלא היתה פשוטה כלל, כיוון של גזירה יכולה לגרום לשמלה כולה להיפרם; הוספת אורך לשמלה בעבודת יד), רעיונות לתחתית שתיראה הכי טוב ותבליט את היופי בשמלה עצמה. בנוסף, לימור מגיעה לחיפה מדי שבועיים - שלושה, כך שיש אפשרות לעשות את כל המדידות והפגישות בחיפה, למרות שאני בחרתי להגיע לסטודיו של מירב מתוך הנחה ששם יש לה את כל הכלים במידה ותצטרך אותם.
לא אהבתי: לצערי היתה בעיה בתפירה של מבנה החזיה ואחד הקאפים יצא מן המקום לפני האירוע. לשמחתי, זה לא קרה באירוע עצמו והצלחתי לתפור אותו חזרה למקום בעצמי במהירות.
מחיר: 3,600
הערות לגבי המחיר: השמלה נשארת אצלי, של והינומה להשכרה
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
לימור רוזנברג-שחק
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
אין לנו מילים לתאר עד כמה אנחנו מרוצים מהחתונה שלנו בכחול. מהרגע הראשון הרגשנו שם בבית, אהבנו את העיצוב והאוירה ואת העובדה שמתייחסים אליך באופן אישי. אהבנו שבערב האירוע המקום הוא ש...לנו בלבד (ולא של עוד אירוע, שניים או יותר כמו שמקובל כל כך בשאר המקומות באיזור חיפה). האוכל היה הטוב ביותר שאפשר להציע. אומנם יקר יותר מן המקובל באיזור, אבל לדעתנו האוכל האוירה והשירות המצויין שווים כל שקל (במיוחד בדיל שקיבלנו)
אהבתי: שבערב האירוע לא שמענו שום דבר ממנהל האירוע - לא איש הקשר שלנו ולא אנחנו. האירוע תקתק בצורה מושלמת מההתחלה ועד הסוף.
לא אהבתי: אין דבר כזה
מחיר: 240
הערות לגבי המחיר: כולל מע"מ, שכר מלצרים וברמנים, צילום (חלקי) ודי ג'
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
כחול ארועים
bizresponseimage
הקישור
הועתק