מצאו את הספקים המומלצים ביותר
שירות לעסקים
בלוג להשראה
הטבות ומבצעים
נותני השירות
דף הבית
Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

x
White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
אילנית פראנק ברון
3 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
פיני דקל היה ה DJ שלנו בחתונתנו ב 9.8.12 בגן "החורשה" ביגור (והוא בכלל מאיזור המרכז)עוד מתהליך ההכנות לאירוע פיני היה מצויין מקצועי ביותר! עבר איתנו על כל הסגנונות האפשריים של מוסי...קה שילובים אפשריים ומה אנחנו אוהבים או לא אוהבים ומה אנחנו רוצים או לא רוצים. החליט איתנו בדיוק על אחוזי מזרחית אנגלית ישראלית ועוד ועוד...במהלך האירוע עצמו פיני היה קשוב אלינו ולקהל וידע להקפיץ ולשלהב את האוירה עד 3 לפנות בוקר (וגם אז אנחנו היינו שסיימנו את החתונה מבחינתו אפשר היה להמשיך עוד :) )לא הפסקנו לקבל עד עכשיו מחמאות על ה DJ שלנו ואנחנו באמת מרגישים שאנחנו חייבים לו בגדול!!
אהבתי: הכל! את ההקשבה והמוכוונות אלינו, את השירות החברי והמצוין, את השילוב של המוסיקה שיכל להיווצר רק בידי אומן כמו פיני, אנחנו באמת ממליצים בחום!!לא סתם הוא קיבל את הכינויים בשוק "פיני עד הבוקר" ו "פיני המלך"
לא אהבתי: לא היה דבר כזה פשוט מדהים
מחיר: 7,500
הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
פיני דקל
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
אין לנו מילים לתאר את החתונה שמדהימה שהיתה לנו בזכות קייטרינג "מיכה פרנק"מהרגע הראשון שבו נפגשנו עם אסף (אחד הבעלים) בערב הטעימות לא היה לנו ספק שזה יהיה הקייטרינג שלנוונוכחנו לדעת... שזו היתה בחירה מצויינת מאין כמוה!מההתחלה עוד בשלב הטעימות אסף היה אדיב מאוד וקשוב אלינו לאורך כל הדרך.ערב האירוע היה ערב בלתי נשכח!! היתה אוירה נעימה ורומנטית, האוכל היה כל כך טרי טעים והוגש בצורה כל כך יפה ואסתטית מה שנשמר לאורך כל הערב עד לעמדת לילה והקינוחים.במהלך האירוע היתה התנהלות מול אנשי קשר שבחרנו ולא היתה בקשה אחת שלא נענתה בחיוך ובמהירות!מאז אנשים לא מפסיקים להגיע אלינו ולהגיד לנו איזה אוכל מדהים ושירות היו לנו בחתונה!אנחנו ממליצים בחום לכל מי שרוצה חתונה בלתי נשכחת!!
אהבתי: הכל!! את האוכל, ההגשה, השירות האדיב וההקשבה לאורך כל הדרך !
לא אהבתי: לא היה כזה
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
מיכה פרנק
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
עוד באתר
הקטגוריות
כלים באתר
הקטגוריות המובילות
כלים לעסקים
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
אודות | שאלות ותשובות | תקנון | צור קשר | לעסקים
כל הזכויות שמורות © Mit4Mit ltd
אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
הקישור
הועתק