דף הבית   >   נותני השירות   >   עינב בר מאפרת מקצועית ומעצבת שיער   >   חוות דעת של mayaav9

חוות דעת על עינב בר מאפרת מקצועית ומעצבת שיער

mayaav9
כתבתי עוד חוות דעת אחת
לכל מי שמתלבטת ומחפשת עכשיו בעשרות אתרים כדי למצוא את מאפרת/מעצבת השיער האולטימטיבית זה הזמן להפסיק!!! הגעתם למקום הנכון.....
מבחינת אישיות-עינב היא בהחלט הבחירה הכי נכונה שעשיתי. זכיתי לא רק בתסרוקת ואיפור, מהממים אלא גם בחברה ויועצת. עינב דאגה לשדר רוגע (שלחה המון הודעות כדי להרגיע אותי) שיחות הטלפון איתה תמיד כיפיות וכך גם הפגישות.
על התסרוקת/שיער-בפגישת הניסיון כבר הגדרנו פחות או יותר מה הכיוון אך ביום החתונה עינב זרמה עם הבקשות שלי ועם היצירתיות שלה ויצא פשוט מדהיםםם!!!! ביקשתי תסרוקת אסופה שאפשר לפזר מאוחר יותר בריקודים ועינב מיד זרמה עם הבקשה..התסרוקת האסופה הייתה כל כך יפה ונשמרה כל כך טוב שבסוף לא רציתי לפזר!!!למי שאוהבת תוספות יש גם יש!!לסיכום אין מילים לתאר כמה מרוצה הייתי וכך גם האורחים בחתונה..קיבלתי המון מחמאות. התסרוקת החזיקה כל הערב למרות הצילומים ברוח, הריקודים המטורפים והחיבוקים.
על האיפור -יצא מדהים, האיפור הדגיש את המאפיינים הטובים והרגשתי לגמרי אני! ההתלבטתי בין איפור מעושן לרגיל וביחד עם עינב בחרתי את האיפור המעושן!!! יצא פשוט מדהיםםםםםםםם..מאפרת בחסד עליון
על האביזרים-עינב לא רק מאפרת ומעצבת שיער מוכשרת היא גם מעצבת אביזרים משלה כמו סיכות ומסרקיות מהממות שמשדרגות את ההופעה, כמו כן עינב משאילה כל מיני אביזרים מהממים לצילומים כמו כפפות, שמשיות מהממות. חשוב לציין שבמחירים סבירים ביותר!
על האוירה- לעינב יש סטודיו מדהים מעוצב בטוב טעם (וינטאז)שמצטלם מדהים. כמו כן בסטודיו יש גינת חמד מהממת לצילומים.אני והמלווה שלי נהנינו לנו מארוחת צהריים כיפית בגינה!!!. לעינב יש ניסיון רב עם כלות ואת יכולה בהחלט להרגיש בנוח להתארגן אצלה (כולל השמלה) כך את חוסכת את כל הריצות ביום החתונה ..כמו כן האוירה היא משהו שלא תקבלי בכל סלון ..היחס אישי ואינטימי ומרגיע..התחלה מעולה ליום המרגש בחייך
לסיכום..היה מושלם משיחת הטלפון הראשונה ועד ליום אחרי החתונה בו הגעתי להחזיר את התוספות והאביזרים
אהבתי: באמת שאהבתי הכללללללל אצל עינב..היא גרמה לי להרגיש מלכה ליום אחד. יש לה המון שנים של ניסיון וזה בהחלט גרם לי לתחושת בטחון ובא לידי ביטוי בכל דבר שעשתה.לי מאוד חשוב יחס אישי ולהתחבר לאנשים ועם עינב בהחלט הייתה כימיה מיוחדת.. היא חברותית ..ניתן לנהל איתה שיחות כיפיות (ולא רק על איפור ושיער) והיא אדם מאוד חם ומפרגן!!!
לא אהבתי: לא קיים!!!!
מחיר: 1,700