איתי הוא פשוט הדי גי שכל חתן וכלה מבקשים לעצמם החל מהפגישהה הראשונה (אליה הגענו בשעות הערב המאוחרות ) שהיית מדהימה..איתי תקלט בשבילנו ונהנינו מאוד מהאוירה והמקצועיות , בהמשך הגענו לאיתי לפגישת תאום מוזיקה שהייתה מעולה ובה פגשנו גם את המשפחה המדהימה שלו והילדים המקסימים ודסקסנו ביחד את השירים שבחרנו לחופה, שבירת הכוס והריקוד הראשון וכן בקשות מיוחדות. שיחות הטלפון עם איתי היו כיפיות ורגועות והוא גילה תמיד גמישות , איכפתיות ואנושיות!! במהלך החתונה הרחבה היתה מלאה באנשים וכמעט כל האורחים רקדו!!! איתי ממש קרא את דרישות הקהל והתאים את עצמו לקהל ולבקשות שלנו..האוירה הייתה מיוחדת ואיתי השמיע 99% מהשירים שביקשנו ממנו. לסיכום...הייתה לנו מסיבה שמחה , ערב בלתי נשכח ואנשים רקדו עד הדקה האחרונה!!! איתי גם עזר לנו בארגון המצגת בזמן הפסקת האוכל וכל הזמן גילה איכפתיות ושאל אם אנחנו צריכים משהו ואם הכל בסדר!!! ממש חשוב בעייני!!! לסיכום......המוזיקה היא בהחלט ענין משמעותי בחתונה ואיתי היה הבחירה האולטימטיבית!!!
אהבתי: את המקצועיות וקריאת דרישות הקהל אך גם האנושיות והאכפתיות!!! לא אהבתי: לא קיים מחיר: 4,500