ביררנו אודות צלמים רבים עד שנתקלנו בקואלה. קודם כל מענה מאוד נעים, מקצועי וישר ולעניין. לאחר מכן שליחת תיק עבודות מרשים ומקצועי ולבסוף תפירת חבילה שהתאימה לנו בדיוק. חבילה אשר כוללת צילומי סטילס בלוקיישן+בחתונה כמובן+סרטוני וידאו+רילס+מגנטים!!! וכל זאת במחיר שנעים ומתאים לשני הצדדים.
קראנו המלצות רבות על קואלה צלמים ורק קיווינו שגם אנחנו נהיה בין הממליצים. ביום האירוע שחר וחברו הגיעו בזמן והיו סבלניים כלפי האיחור שלנו. בצילומים עצמם שחר וחברו נתנו לנו אנרגיה מדהימה, הנחו אותנו בסבלנות בתמונות, (בכל זאת מאוד התרגשנו). היו יצירתיים, זרמו עם רעיונות שלנו, הקשיבו לנו ונתנו לנו לראות את התמונות גם תוך כדי תנועה כדי שנדע מה מתאים לנו.
בחתונה הנוכחות שלהם הורגשה כל הזמן, בדיוק במידה הנכונה ובצורה שמשתלבת נכון באנרגיה של האורחים ושלא תעיק מצד שני. הם ממש נשארו איתנו עד הסוף!
בבית לא האמנו כמה מגנטים איכותיים ויפים היו לנו כולל כפילויות, כולל 6 מגנטים ענקיים מהממים שנבחרו בקפידה- יצאנו מעולה ואנחנו לא מגדירים את עצמנו כפוטוגניים.
לאחר שבוע בלבד קיבלנו את כל התמונות מכל האירוע והיינו בהלם מכמות התמונות ועד כמה התמונות היו מחמיאות ומרגשות. כןכן, לא היה צורך לבחור תמונות, שחר פירגן ושלח הכל! כמו כן, מצפים לוידאו שיגיע עוד שבועיים ובטוחים שיהיה מהמם.
לסיכום, אנחנו ממליצים מכל הלב על קואלה צלמים, על שחר וחברו שפשוט היו מדהימים לכל אורך הדרך מרגע השיח הראשוני, דרך האירוע עצמו ועד לשליחת התמונות. תודה!!!...