לאחר שראיתי המון מאפרות והמון עבודות הגעתי לספיר ומשהו שם הרגיש לי נכון. סופסוף רואים מאפרת שלא עושה קופי פייסט לכל בחורה אלא מתאימה את האיפור לכל בחורה וישנן מגוון רחב של עבודות וסוגי איפור.
היום ישנה אופנה לאפר כמה שיותר טבעי ברמה שלא רואים שהתאפרת בכלל! אני אישית לא מחברת לכך ורואה שהמון מאפרות הולכות רק על זה. מצד שני אני גם לא אוהבת איפור מוגזם, שפכטלי אשר נותן מראה מזויף של מסכה. ספיר ישר הבינה אותי ותיארה עבורי איפור שיתאים בדיוק בשבילי! הרגשתי בדיבור שלה ובהבנה שלה שהיא תדע להתאים לי את האיפור הטוב ביותר עבורי ושהיא לא נכנעת לטרנדים אלא מקשיבה ללקוחה שלה.
ביום האירוע ספיר הייתה הכי כייפית,נעימה ומשתלבת באווירה שלי ושל המלוות שלי. התחילה ישר בשיער ולאחר מכן באיפור. התהליך לקח זמן ודרש השקעה ולאחר סיום פשוט הייתי המומה מהתוצאה. נראתי בדיוק כמו שחלמתי ואפילו מעבר! איפור מדגיש עיניים בצורה מדוייקת, מרימה, מאירה ולא דרמטית מידי, תוספת ריסים מדוייקים במידתם, מייקאפ שישב בול עם הסומק ואפילו את האודם היא מרחה בצורה מיוחדת שנתנה מראה מהפנט. יחד עם זאת עדיין הרגשתי שאני רוצה עוד קצת להדגיש את האיפור- כן, אני אוהבת איפור שקצת יותר מודגש במיוחד בחתונה שלי ואני בכלל לא מתאפרת ביומיום וגם בקושי באירועים. ספיר ישר הבינה, הייתה סבלנית ונתנה עוד דגשים איפה שביקשתי ואז הגענו לתוצאה הכי מושלמת! בדיעבד זה היה חכם מצידה כי אם זה היה מודגש יותר מידי היה יותר קשה להוריד. השיער יצא מהפנט: פזור מוברש יחד עם תסרוקת מדוייקת שביקשתי שיצאה לא נפוחה מידי ויחד עם צמות, גיבסניות וגם טכניקת איסוף שמרימה עוד את עור הפנים ליד העיניים ויוצרת מראה יותר מתוח וחתולי.
האיפור והשיער החזיקו צילומים בים, חופה מיוזעת וריקודים עד הבוקר ללא ליווי וללא טאץ' אפים!!! פשוט חלום!!!
ממליצה מקרב לב לכל אחת לבחור בספיר שהיא פשוט יודעת להתאים את עצמה באופן אישי לכל לקוחה ואני לא לקוחה פשוטה. ספיר שירותית, מקצועית, קלילה וגם רצינית, יצירתית, קשובה והתשלום בהחלט מותאם לשני הצדדים....