פגשתי בליאל אלבומים בכנס של ״כלות אורבניות״ בינואר האחרון, ועפתי על מידת הגימור והרמה של האלבומים. הנציגה שדיברתי איתה הייתה ממש נחמדה, הציעה לי דיל משתלם במסגרת הכנס ואפילו שדרגה לי את כמות העמודים ללא תוספת תשלום :)
החתונה עצמה הייתה ביולי, ופניתי אליהם שוב לאחר שהתמונות היו בידיי. הנציגה שדיברתי איתה במקור כבר לא עבדה שם ולכן עבדתי מול פיטר, שהיה נחמד ושירותי ומול אלונה המעצבת, שבנתה יחד איתי את האלבום כמו שרציתי.
לקח זמן לקבל את התוצר (היינו בירח דבש אז זה לא הפריע לנו), והייתה בעיה בכריכה של אלבומי ההורים (הגיעו ללא תמונת כריכה, שזה העיצוב שבחרתי) אבל יצרתי קשר עם פיטר והוא דאג שזה יטופל ושהאלבומים יוחזרו אלינו מתוקנים.
בשורה תחתונה - ממליצה. המוצר הסופי יצא יפה וכמו שרצינו, ברמת גימור טובה. לקח לפעמים זמן לקבל מענה והרגשתי שצריך קצת ללחוץ כדי שהשלבים בתהליך לא יימרחו, אבל בסופו של דבר קיבלנו מה שהזמנו במחיר אחלה ביחס לשוק וברמה גבוהה :)...
אהבתי: גישה נעימה ושירותית בשיחות, קשב להערות שרשמנו בתהליך העיצוב, סבלנות של המעצבת לכל בקשה וטיפול מהיר ונעים בתקלת הכריכה מחיר: 2,100 הערות לגבי המחיר: 1800₪ - מחיר מבצע מכנס כלות אורבניות לסט 3 אלבומים ריבועיים מסוג ״סובלמציה״, 40 עמודים בכל אלבום. 300₪ - תוספת על הגדלת אלבומי הורים ל 25x25. הטיפ שלי: לתעד בהודעות את מה שסוכם אם זה לא הסטנדרט (מאחר והוחלפו נציגים הם לא ידעו בהתחלה ששדרגו לי כמות עמודים, אז שלחתי את הסיכום מהוואטסאפ ומייד עדכנו את זה בהזמנה). ממליצה לבקש דוגמיות של סוגי כריכות ונייר הדפסה, כדי שתדעו מה אתם אוהבים. ממליצה להגדיל אלבומי הורים, 20x20 זה דיי קטן