חיפשנו מקום לאירוע בסדר גודל של 200-250 איש שיש בו אזור חופה ירוק ופתוח, עיצב מינימלי בלי הגזמות ואוכל טבעוני ברמה גבוהה. החתונה היתה מאוד ויגן פרינדלי. אני טבעונית, בעלי לא ורוב האורחים לא היו טבעוניים אבל היה לנו חשוב לספק אוכל טבעוני טוב וטעים לצמחונים/טבעונים בקהל וגם אני בתור טבעונית רציתי לתת דגש חזק לאוכל טבעוני.
בבית מלצ'ט מצאנו את כל מה שחיפשנו ועוד הרבה יותר, כולל אנשים נהדרים שעבדו במקצועיות ועזרו לנו בהמון תחומים.
החל מעינת שנפגשנו איתה בהתחלה והייתה אשת הקשר הראשונה שלנו מול המקום, ליוותה אותנו באהבה לאורך כל התהליך עד הסוף.
שלומי השף המדהים שישב איתנו והתאים איתנו את התפריט בדיוק למה שרצינו. והאוכל היה מדהים! אנחנו ממש מחכים כבר שיזמינו אותנו לחתונה בבית מלצ'ט כדי שנהנה גם כאורחים חחח
מאיה מנהלת האירוע שהייתה מצויינת ותקתקה הכל - את השושבינות שלנו שלא עשינו להן חזרות חחח, את ההליכה שלנו לחופה שהיתה צריכה קצת התאמות בשביל ההורים, את טקס הדלקת נר חנוכה שהחלטנו לקיים ממש כמה ימים לפני והיא התאימה בלוז ועוד כנראה 200 דברים אחרים שאפילו לא שמתי לב אליהם כי היא עשתה הכל בשקט, בלי שנשים לב ובלי שיהיו לנו דאגות:)
המעצבת טליה שהייתה זמינה, גמישה וידעה להסביר על כל דבר ועיצבה לנו חתונה יפה, חיה, מלאה בפרחים בצבעים שרציתי.
ואפילו מור מצוות הבר שרק עשה איתנו שיחת טלפון ובאופן אישי לא היתה לי כמעט אינטראקציה איתו (כי לא שתיתי בכלל אלכוהול חחחח) אבל עדיין זוכרת אותו לטובה על האדיבות, הכנות והרצון לעשות הכל שיהיה לנו הכי טוב שאפשר.
באמת צוות מדהים מקצה לקצה ואפילו לא הזכרתי את כולם. המלצרים, התאורה וההגברה, הניקיון, האבטחה.. מעטפת שלמה שמרוב שהיתה מתוקתקת ומדויקת – לא הרגשנו אותה בכלל. הכל פשוט עבד מדהים והוריד מאיתנו את כ-ל הדאגות!...
תאריך קבלת השירות: 14/12/2025