הכרנו את אודי בתור דיג'יי ממועדונים וליינים שאנחנו אוהבים ללכת אליהם ותמיד כשהוא היה בעמדה הרגשנו את ההבדל בינו לבין אחרים וגם קיבלנו עליו אינספור המלצות כדיג׳יי גם לחתונות.
הוא משלב שירים בצורה חלקה, טבעית ויצירתית, קורא את הרחבה ועובד המון עם סגנונות שונים שאנחנו מאוד אוהבים. בכל הפגישות עם אודי היה ברור כמה ניסיון, ידע ויכולת יש לו. הוא ידע לקבל מאיתנו המון בקשות הצעות ושאלות, אבל גם להרים דגלים איפה שצריך ולהזכיר לנו מה חשוב בשביל מוזיקה טובה בחתונה. הוא נתן הרבה משוב והצעות, השמיע לנו מגוון רחב מאוד של אפשרויות לשירים, שילובים ומוזיקה בכלל, ואפילו עזר לנו לבחור מוזיקת כניסה מושלמת לנערות הפרחים. בנוסף הוא ידע לעזור בהמון דברים שקשורים לארגון החתונה עצמה ולאופן שבו היא תתנהל, כדי שיהיה לנו ולאורחים הכי כיף ושזרימת האירוע תהיה הכי טבעית. ביום האירוע עצמו הוא הגיע והתארגן בלי שום בעיות, תפעל את המעבר בין החופה לריקודים ברחבה במהירות ובלי הפרעות, הרים לנו את הרחבה עם מוזיקה מעולה לאורך כל הערב ואפילו שיתף פעולה עם הפתעה קטנה שבעלי שילב בנאום שלו.
בקיצור, דיג'יי מושלם!! הערב זרם בצורה מדהימה, הרחבה היתה מלאה, היתה לנו חתונה קטנה שהרגישה הכי גדולה בעולם! הוייב מדהים והמוסיקה מושלמת. אין יותר חשוב מזה לאירוע כיפי! לא שתיתי אפילו אלכוהול כל הערב כי פשוט שכחתי, היה לי כיף מדי ולא ירדתי לשניה מהרחבה חוץ מלהחליף שמלה חחחח...
תאריך קבלת השירות: 14/12/2025 אהבתי: אודי הבחירה המושלמת לכל אירוע!!! הטיפ שלי: לבקש את אודי! לא תתחרטו!