Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
dasoona
5 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
חצבני היה אחד המקומות הראשונים שהגעתי להם ומיד סגרתי שם, בלי להמשיך להסתכל על מקומות אחרים. הגעתי למדידה ביום שישי לאחר שקבעתי פגישה,עם אמי ואחותי. למרות שהחנות הייתה עמוסה מאוד, ...קיבלו אותי בזמן והקדישו לי את מלוא תשומת לב. שמחה המקסימה הלבישה אותי ודוד בא להסתכל ולייעץ. סגרתי על דגם מורן בשמנת. היו לי 4 מדידות וכל מדידה הייתה חוויה בפני עצמה. המקצועיות, התפירה, האיכות, היחס, תשומת הלב, ההקשבה- הכל הוביל לשמלה נוחה, מהממת שגרפה כל כך הרבה מחמאות. כל התהליך היה שווה כל שקל ובסוף גם רכשתי את השמלה כי קשה היה להיפרד ממנה. אני ממליצה בחום ללכת לדוד חצבני כי הכל היה באמת מושלם.
תודה לכל הצוות של חצבני!
אהבתי: את היופי, המקצועיות, האיכות, הנוחות...שהוסיפו לי שובל מהמם מאחורה להליכה לחופה
מחיר: 11,000
הערות לגבי המחיר: תפירה חדשה. כולל של, הינומה. מחיר כולל קניה
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
דוד חצבני
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
אחרי מספר תפריטי קייטרינג שראינו, נפגשנו עם רונן מבראף. הופתענו מהתפריט המדהים של בראף, שכלל הכל מהכל, מנות שנראו מצוין, במבחר גדול בהרבה מאלו שראינו, וכל מה שהיה נחשב "תוספת תשלום..." אצל האחרים – כבר היה בתפריט הבסיסי. לא היה צורך להוסיף כלום – אבל אנחנו (עם העיניים הגדולות שלנו ) ביקשנו עוד מספר דברים – ונענינו ללא בעיה.

בטעימות – היה מעולה, כל מנה היתה טובה יותר מהשניה. ובאירוע, גם ממה שאנחנו טעמנו, אבל בעיקר מהמשפחה, החברים, המכרים, ובעצם מכולם - קיבלנו תגובות בלתי רגילות: האוכל היה מעולה ובשפע, בשר איכותי, מנות מעולות, קינוחים מדהימים, הארגון היה מדהים, לא היה תור באף אחת מהעמדות במשך כל הערב (חשוב מאוד מאוד!!!), עמדת בית הקפה שפעלה מתחילת החתונה ועד הסוף – היתה מעולה (בעיקר לאלו שלא רקדו, או סתם יצאו לסיגריה ולהתאוורר), ובקיצור – הכל תקתק בצורה מעוררת התפעלות.

עדי, מנהל האירוע - היה מקסים, רונן שליווה אותנו מבחירת הקייטרינג ועד האירוע – מקצוען אמיתי ובנאדם מקסים, והקייטרינג עצמו, עם כל העובדים ומה שמסביב – פשוט מכונה משומנת היטב. מקצוענות לשמה – ופשוט עושה חשק וטעם של עוד... מקווים להיות מוזמנים לאירוע עם בראף בקרוב...
אהבתי: את האוכל שנשלח אלינו הביתה
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
קייטרינג בראף
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
כבר בפגישה הראשונה שלנו עם אלי וגלית היתה לנו הרגשה טובה לגביהם – מצד אחד הם שידרו מקצוענות ורמה גבוהה מאוד של תשומת לב לפרטים, ומצד שני היו חמים מאוד, קשובים וממש חמודים.
ביו
...ם החתונה הם היו ממש מקסימים – ביום ההכנות הארוך (שהגיעו בזמן והיו מרגיעים ביותר) , בצילומים המקדימים (לקחו אותנו ללוקיישן מדהים), בצילומי המשפחה, ובאירוע כולו – הם היו בכל מקום, בכל רגע, לא פיספסו חצי דבר באירוע, פשוט תפסו את כל הרגעים המיוחדים (2500 תמונות...) - את כל המשפחה והחברים והקרובים והעבודה, וכולם כולם. כל זה מבלי שבכלל הרגשנו אותם. והיו כל כך מקסימים ונינוחים, ממש השרו אווירה כיפית, והם נשארו עד אחרון האורחים (אחרי שקיפלו את כל האולם...). ממש כיף היה לעבוד עם צוות כל כך מקצועי, שכל כך אוהבים ומחוברים למה שהם עושים.
והתמונות שיצאו – אי אפשר לתאר כמה שאנחנו מרוצים. איכות מדהימה, כל רגע חשוב נקלט מכמה זוויות. פשוט מדהים. ובנוסף, הם גם יוצרים אתר אינטרנט עם כל התמונות, ומצגת עם כמה עשרות תמונות נבחרות, שאפשר לשלוח לכל המשפחה והחברים. מאוד שימושי, מושקע ויפה.
בקיצור, מקסימים מקסימים. מומלצים בחום.
אלי וגלית- מקווים שנתראה בברית/ה!
אהבתי: את האתר אינטרנט שאלי וגלית בונים, שאפשר לשלוח לכולם את כל התמונות ומצגת מקוצרת...את האיכות, המקצועיות, הרוגע, המצב רוח. ה-כ-ל
מחיר: 10,400
הערות לגבי המחיר: כולל שני צלמי סטילס, צלם וידאו, אלבום, אלבומי הורים וסרט וידאו, אתר האינטרנט
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
אלי מעייני צילום
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
בתאריך ה-3 לפברואר 2010 הגעתי לחנות של דורון אשכנזי בדיזינגוף 187.
מדדתי בגדים, ומצאתי חליפה שנראתה מתאימה. רציתי לסיים בכך, ולשוב כשלושה שבועות לפני החתונה לרכוש את החליפה, כ
...יוון שצפיתי שינוי מידה בפריטי החליפה.
שאלתי את המוכר (איתן) האם ניתן להצר/להרחיב את פריטי החליפה (חולצה, מכנס וג'קט), כיוון שאני בדיאטה ומתאמן באופן אינטנסיבי. ציינתי בפירוש שאני צפוי להוריד מעט במותן, ולהתרחב באיזור הרגליים והחזה (עקב האימונים). איתן ציין באופן חד משמעי כי כל הפריטים שמדדתי (חולצה, ג'קט ומכנס) "הם רק חומר גלם לשינויים, שבועיים לפני החתונה נבצע מדידה עם המעצב, בה ניתן להרחיב ולהצר כל חלק, 2 מידות למעלה או למטה" (ציטוט של מה שאמר איתן). איתן גם הסביר באופן משכנע איך ניתן לפתוח מעט את התפר בחולצה, איך ניתן להרחיב את הג'קט, המכנסיים, וכו' – כך שלא נראתה סיבה לדאגה.
שילמתי מקדמה בשווי מחצית הסכום, ואיתן קבע לי פגישה עם דורון אשכנזי עצמו, לתאריך של שבועיים לפני החתונה, לשינויים ותיקונים. איתן ציין באופן מפורש כי בפגישה זו יהיה נוכח המעצב (דורון) לשינויים הנדרשים. הוסבר לי מה אני אמור להביא לפגישה זו, ומה לוח הזמנים הצפוי לתיקון החליפה לאחר המדידה (עד 48 שעות).

הגעתי לפגישה ב-3.5.10, וכאן החלו הבעיות:
דורון לא היה נוכח – נמסר לי כי הוא בכלל לא באיזור, וכי אני הייתי אמור להתקשר לתזכר אותם שאני מגיע (!!). איתן (אותו המוכר משלושה חודשים קודם לכן) הוציא את החליפה שהזמנתי, עליה כתוב היה במפורש שזומנתי למדידה בתאריך ובשעה שהגעתי (הוא עוד שאל בפליאה – "כתוב כאן שאתה צריך להגיע ב-3 למאי. מה התאריך היום?").
במדידת הבגדים אכן התברר שצריך להרחיב במעט (מידה לכל היותר) את כל הפריטים, בדיוק כפי שצפיתי. כאן הבעיה העיקרית – איתן טען שבגלל שגדלה המידה, הבגדים אינם מתאימים, לא ניתן להרחיבם, ואין בגדים זהים במידה גדולה יותר. הוא הציע חלופות מגוחכות (מכנס במידה קטנה יותר, לא לסגור את הכפתור בג'קט, וכו'...), שבאופן ברור נפסלו.
ביקשנו לדבר עם דורון אשכנזי עצמו, ולא ניתן לנו. ביקשנו שיחזור אלינו בהקדם למציאת פתרון, ובתור התחלה – לבטל את התשלום ששולם, ופנינו לצאת מהחנות. לפני שיצאנו העז איתן, בשיא חוצפתו, לבקש מאיתנו את יתרת התשלום... (מבלי שיש לי חליפה או פתרון לחתונה הקרבה).

מכאן השיחות הועברו אל מול רחל, שהציגה עצמה כמנהלת החנות, וטענה שוב ושוב כי דורון "לא מדבר עם לקוחות", ושזהו התפקיד שלה.
רחל טענה שלא נקבעה כלל פגישה עם דורון, ולא התייחסה כלל להטעיה שגרם איתן בכך שהבטיח כי הבגדים ניתנים לשינוי מידה ללא כל בעיה. שוב ושוב חזרה על כך שהיתה "אי הבנה", כאשר הכל היה מובן וברור, ולא לקחה שום אחריות על ההתנהגות המבישה והמטעה של המוכר בחנות שלהם.
הצעתה היתה לנסות מספר פגישות, עם דורון שיקח מידות מחדש, עם החייט שלהם שיתפור ויתאים את החליפה, ואולי סבב נוסף של תיקונים – כל זאת שבוע וחצי לפני החתונה, בימים ובשעות בעייתיים/לא אפשריים מבחינתי.
מיותר לציין שגם אחרי הפעם החמישית שביקשתי באופן מפורש לדבר עם דורון אשכנזי עצמו – לא הצלחתי להגיע אליו (והוא כמובן לא חזר אלי...).
כעבור כמעט שבוע נוסף התקשר דורון, התנצל בצורה לקונית, והציע לפצות אותי בחולצה או מכנס, ושאגיע אליו לסטודיו לשם כך...מיותר לציין שאין לי כל כוונה לדרוך בסטודיו שלו יותר לעולם.
לא אהבתי: היחס המזלזל , השירות!
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
דורון אשכנזי
bizresponseimage
הקישור
הועתק