גבריאל נרקם ונולד ממש בתחילת הקורונה, מתוך חזון ברור לייצר משהו שונה ומרגש. מדובר במקום חדש לגמרי שנבנה מאפס על מנת להגשים כל פנטזיה של חתונה, והוא משלב את הסטייל העדכני ביותר עם תחושת אינטימיות. וכשאנחנו אומרים "מקום", אנחנו מתכוונים למתחם ענק המכיל 3 אזורים מרהיבים, הנפגשים יחד לחוויה מושלמת: "השולחן", "האנגר" ו"הבוסתן". כל אחד מהם מציע אווירה ייחודית משלו, אבל כולם יחד יוצרים סינרגיה מושלמת של איכות, יוקרה וקסם בלתי מתפשרים.
מהרגע הראשון שפוסעים פנימה, מבינים שנכנסתם למקום שחשב על כל פרט קטן וגדול. הכל כאן נבנה ועוצב ברמות הכי גבוהות שיש: הקולינריה המוקפדת, העיצוב המרשים , הנראות ובעיקר- החזון והערכים העמוקים של המקום ששמים אתכם במרכז. המתחמים השונים מתאימים לאירועים מגוונים, החל מ-300 ועד 1200 מוזמנים.
ואם חשבתם ששמעתם כבר הכל, הנה קונספט מגניב שהוא בגדר גאונות: במקום אפשר לקיים שלוש חתונות במקביל, ועדיין כל זוג יקבל את מלוא תשומת הלב והתחושה שהוא היחיד במקום.
כמעט בכל מקום אירועים האוכל הוא ליבו של האירוע, אבל ב
גבריאל מדובר בחוויה קולינרית שהיא בגדר ליגה משלה.
השף דודו אלמקייס מנצח בכישרון ובדיוק על מטבח פיוז'ן יצירתי ומרגש, בו הכל, אבל הכל, נעשה אינהאוס. כן, שמעתם נכון, החל מהפסטות הטריות, דרך הקינוחים המעוצבים, ועד לרטבים הייחודיים. על מה מדובר? מטבח ענקי בו הדגים מגיעים טריים הישר מן הים כל יום , והבשר טרי ואיכותי כמו במסעדה יוקרתית. גם הקונדיטוריה של המקום מייצרת את כל הקינוחים בעצמה, וזה בהחלט לא מובן מאליו בתחום.
אם חשבתם שראיתם הכל, חכו שתשמעו על גולת הכותרת: החופה. כל החופות ב
גבריאל נערכות על בריכות ענקיות, צפות ומוארות. כלות טו בי? תהיו איתנו רגע. דמיינו לעצמכן את הרגע המרגש ביותר בחייכן, כשאתן צועדות אל המיועד מעל המים, ממש כמו אגם קסום. פוטוגני, מרגש והכי חשוב תפאורה היסטרית לצילומים.
קבלו את הבריכה החצי-אולימפית ב"בוסתן". זוכרים שסיפרנו שאפשר לעשות שם אפטר פארטי מטורף? אז המקום מספק לכם גם שירותי מציל וסדרנים, כך שאפשר לקפוץ למים בכיף ופשוט להשתחרר אחרי החופה, עם מוזיקה טובה ואווירה של חו"ל. מישהו אמר מסיבת בריכה בחתונה? יס פליז!
אחד היתרונות ב"גבריאל" הוא שהכל, נעשה אינהאוס וזה שווה המון - זה אומר שאתם לא צריכים לרדוף אחרי עשרות ספקים חיצוניים ולקוות שהכל יתחבר. ב
גבריאל יש צוות מקצועי אלוף המומחה בניהול השירות, בר משקאות חזק ומחלקת עיצוב פנימית, כזו שתדאג לכל הפרטים. צוות המכירות ומנהלי האירועים הם בסטנדרט הכי גבוה, ומהרגע שאתם נכנסים, תרגישו את תודעת השירות יוצאת הדופן בכל פרט ופרט. בשורה התחתונה, כל הצוות מגיוס מכל הלב לגרום לאירוע שלכם לצאת הכי טוב שאפשר.
עם אינספור יתרונות, חניון ענקי ונוח, רישיון עסק כחוק ותעודת כשרות. זה המקום בו כל מה שדמיינתם הופך למציאות מרהיבה, בלי פשרות, ובכיף הכי גדול שיש.