אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

דף הבית   >   נותני השירות   >   PACANA   >   חוות דעת של רותם

חוות דעת על PACANA

רותם
המשתמש זמין לצ'אט

review galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview gallery
אמל״ק: אם אתם מחפשים צלם שיצלם רגעים טבעיים וידע לתת את הרמה הנכונה של בימוי מינימלי, שיש לו עין לרגעים מיוחדים, מקצועיות ברמה הכי גבוהה, אופי מהמם של חבר קרוב ושידאג לכם לשקט נפשי בחתונה – לירון הוא הצלם שלכם.

מההתחלה ידענו שחשוב לנו למצוא צלם מעולה. מישהו שיהיה לו וייב אמנותי מצד אחד, אבל שיצלם טבעי. שידע לעזור לנו, בתור זוג שלא מצטלם הרבה, להרגיש בנוח ולצאת יפה וטוב מצד אחד – אבל שלא יביים אותנו מצד שני. שהתמונות יהיו יפות ומיוחדות אבל טבעיות, ושירגישו אותנו ואת האופי שלנו.
ברגע שדיברנו עם לירון בזום בשיחת ההיכרות, ידענו שהוא יהיה הצלם שלנו. אמנם היו לנו עוד פגישות זום אחריו, אבל אף אחד לא התקרב לרמת ההתאמה שהייתה לנו איתו. מהרגע הראשון השיחה זרמה, והרגשנו שאנחנו מדברים עם חבר.
בשיחה הזו לירון גם הסביר שמאוד חשוב לו שנצטלם עם כל האנשים שחשובים לנו, ושבערך חודש לפני החתונה הוא יתקשר כדי לקבל רשימה של כל האנשים והדברים שחשוב לנו שיצולמו – והוא יהיה אחראי על זה, כדי שלא נצטרך לחשוב על זה ביום החתונה. דרך לירון סגרנו גם את גל שרעבי, צלם הווידאו המעולה שליווה אותנו בחתונה.
ביום שהוא התקשר לעבור על האנשים החשובים, הבנו כמה הוא מקצוען ומסודר – הוא עבר על כל השמות של בני המשפחה מדרגה ראשונה כדי לוודא שכולם יהיו בצילומי המשפחה, ביקש שמות וקרבה של אנשים חשובים, שאל אם יש עיצובים מיוחדים שחשוב לנו שיצולמו, כמה שמלות יש כדי שיהיה זמן להצטלם עם כולן אם צריך, ועוד דברים בסגנון הזה.
באותה הזדמנות קבענו עם לירון גם צילומי זוגיות, שהיו חוויה מופלאה. נהנינו מכל רגע, והתמונות יצאו מטורפות ביופין. ברגע שפגשנו את לירון לצילומי הזוגיות, ידענו שעשינו את הבחירה הכי נכונה בעולם – גם בלי שראינו תמונה אחת. הנוכחות שלו משרה רוגע וחום, והוא בדיוק סוג האנשים שהיינו רוצים בחתונה שלנו.
יום החתונה היה המשך ישיר של החוויה מצילומי הזוגיות מול לירון. כל מי שפגש אותו מהאורחים שלנו התאהב בו ישר. הגישה הצילומית שלו מדויקת לכל מה שרצינו, והוא מצא רגעים מיוחדים וטבעיים, ביים בדיוק במידה, וגרם לכולם להרגיש הכי בנוח מול המצלמה. לירון והצלם הנוסף שלו לא הפריעו בכלל בחופה, והצליחו להוציא תמונות מהממות בלי להסתיר לאף אחד מהאורחים. לירון גם נשאר בעצמו עד סוף החתונה, ודאג לנו לתמונות מהממות לאורך כל הדרך.
בקיצור – לסגור את לירון זה לסגור צלם שהוא חבר מצד אחד, ומצד שני איש מקצוע ברמה הכי גבוהה שיש, שידאג לזה שיהיו לכם את הזיכרונות הכי טובים שאפשר מהיום שלכם
אהבתי: הכול - הגישה הצילומית, הצילום הטבעי אבל אמנותי, האופי, הזמינות והתוצרים. הכול היה מושלם
הערות לגבי המחיר: מחיר ששווה את השירות 😊
PACANA
לפני יותר משנה
רותם ריגשת!
תודה על ההשקעה לדייק את מה שהרגשתם ולתרגם לכתב. מעריך את זה מאוד והיה כיףףףף ענקי! שמחתי להיות איתכם ולצלם אתכם יחד עם המשפחה והחברים 🙏🏻

אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר