אמל״ק: מלון מושלם להתארגנות לפני חתונה באזור השרון, עם חדר גדול ומפנק, עובדים אדיבים, אוכל טעים ועיצוב מוקפד ויפה
מלון מהמם ברעננה, כך שהוא קרוב להרבה מהאולמות של אזור השרון. יש לפרימה מילניום חבילת כלה מעולה במחיר של הזמנת החדר, שכוללת מצד אחד את הדברים הפרקטיים שצריך כמו כיסאות וכיסאות בר וגם ארוחת בוקר לחדר יום אחרי האירוע והם גם ניסו לעזור לנו בכל בקשה נוספת שהייתה לנו. החדר הגדול שלהם, שם עושים את חבילת החתונה,הוא מהמם ומרווח, עם מרפסת ענקית ויפהפייה, שמכניסה גם אור טבעי ויפה לחדר וגם מאוד יפה בעצמה לצילומים. מהרגע שסגרנו איתם, קיבלתי את הטלפון של אריאלה, אשת קשרי הלקוחות שלהם, והיא הייתה זמינה לכל שאלה ועזרה שהייתה לי לאורך הדרך ממש עד היום שהגענו למלון, לילה לפני האירוע. ביום עצמו, כל הספקים שהגיעו קיבלו את ההנחה בחנייה שהאורחים מקבלים והגיעו בלי בעיה לחדר שבו התארנתי. בנוסף, הביאו לנו כחלק מהחבילה מגש של גבינות ולחם עם בקבוק שמפנייה להתארגנות. בהמשך, עשינו גם צילומי חוץ במלון, שמעוצב בסגנון אורבני, יפה ומיוחד ואפילו הסכימו לפנות בשבילנו את הקבלה לצילומים. יום אחרי האירוע רצינו להקדים קצת את ארוחת הבוקר מהשעה שרצינו במקור, וכמובן שהקדימו לנו בלי בעיה. בקיצור, פרימה מילניום הוא מלון מהמם להתארגנות, שיש בו צוות מקצועי ואדיב שמוכן לעזור בכל מה שצריך ביום החתונה, לפניו ואחריו...
תאריך קבלת השירות: 25/04/2025 אהבתי: מקום מהמם, מיקום טוב, שירות מעולה ואוכל מעולה. הכול היה מושלם הערות לגבי המחיר: מחיר שווה לשירות 😊