אמל״ק: אם אתם מחפשים טקס שיהיה מחובר לתמסורת היהודית המודרנית טקס רפורמי בבית דניאל הוא החלטה מעולה, ומאיר אזארי הוא רב מדהים, שכיף ומשמעותי לעשות איתו את התהליך הזה
התחתנו חתונה רפורמית דרך בית דניאל ומאיר חיתן אותנו. אנחנו שנינו חילונים אבל היה לנו חשוב שהטקס שלנו יהיה מחובר לטקס היהודי ולתרבות היהודית אבל בלי הדברים שמפריעים לנו בטקס האורתודוקסי. הבחירה בטקס רפורמי הייתה הגיונית ומתבקשת בעיני שנינו ואנחנו מאושרים שבחרנו בטקס הזה וברב הזה שיערוך אותו. מהשיחה הראשונה עם מאיר היה ברור שהטקס שהוא עורך ומה שהוא מאמין בו הם בדיוק הדברים שאנחנו רוצים בטקס שלנו - טקס עם כל האלמנטים והברכות של הטקס היהודי אבל מקבל יותר ושיוויוני יותר, שנותן מקום גם לכלה לדבר ולתת טבעת. היו לנו שתי פגישות עם מאיר, אחת שהה הוא הסביר לנו באופן כללי ובשנייה הוא נכנס איתנו לכל הפרטים - איך ניכנס, מי יעמוד איתנו בחופה, מי יגיד את שבע הברכות ועוד. את הפגישה הזו עשינו ארבעה חודשים לפני החתונה והוא ביקש מאיתנו לקחת את הזמן ולחשוב על הדברים כדי שנהיה בטוחים שהאב מתנהל כמו שאנחנו רוצים. ביום החתונה מאיר היה מקסים ולבבי, החתימה על הכתובה הייתה משמעותית ומעניינת אבל לא כבדה, והטקס עצמו היה מרגש ומיוחד, כל האורחים שלנו הקשיבו והתרגשו איתנו וקיבלנו המון המון מחמאות על הטקס ועל הדרך שבה מאיר הנחה אותו. בקיצור, בזכות מאיר זכינו בטקס מיוחד ומשמעותי, שהיה מרגש ומעניין ונתן לנו הרבה עקרונות והבנות על הטקס ועל הדרך המשותפת שלנו. היה מרגש, כיף, מיוחד ובעיקר הטקס שרצינו שיהיה...
תאריך קבלת השירות: 25/04/2025 אהבתי: הכול - התהליך היה מעולה, הטקס היה בדיוק מה שרצינו והכול היה מושלם הערות לגבי המחיר: מחיר שווה לשירות 😊